05-05-2014, 12:38 AM
(05-05-2014, 12:25 AM)'bm821336' نوشته: ممنونم از توضیحات خوبتون ...
ولی نگرانی من از همین شرط معدل هست و یکی از انگیزه هام همینه که کم کاریهای اون دوران رو جبران کنم. ولی نمیدانم از کجا شروع کنم.آیا با این اوصاف شانس پذیرش تو اروپا بیشتر هست؟؟ به نطر شما مکاتبه با اساتید دانشگاههای مورد نظر و درخواست همکاری در زمینه های مشترک ميتونه کمک کنه؟؟؟ البته این پست رو تو بخش پذیرش چند کشور دیگه گذاشتم که از تجربیات دوستان استفاده کنیم.
سلام
در مورد اروپا نظر خاصی ندارم ولی میدونم که شما با مقالاتی که دارید و با رایزنی با اساتید امریکایی ممکنه در دانشگاه های که رنک بالا یا شرط معدل بالایی ندارند یک کاری در این جهت انجام بدید. توصیه میکنم نمرات زبان و GRE رو بالا بگیرید که نشون بدید اون دوره ی کمکاری رو پشت سر گذاشتید. قطعا با یک پذیرش و نهایتا خوب کار کردن در ترم 1-2 ممکنه حتی از ترم های بعدی بتونید گوی رقابت رو بدزدید و فاند هم بگیرید. فقط دانشگاه رنکش خیلی خوب نباشه ممکنه در ویزا کمی مشکل پیدا کنید که اون هم با یک سری پاسخ های با انگیزه به آفیسر حل میشه. در مورد اروپا هم امیدوارم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند.
شادزی
در مورد اروپا نظر خاصی ندارم ولی میدونم که شما با مقالاتی که دارید و با رایزنی با اساتید امریکایی ممکنه در دانشگاه های که رنک بالا یا شرط معدل بالایی ندارند یک کاری در این جهت انجام بدید. توصیه میکنم نمرات زبان و GRE رو بالا بگیرید که نشون بدید اون دوره ی کمکاری رو پشت سر گذاشتید. قطعا با یک پذیرش و نهایتا خوب کار کردن در ترم 1-2 ممکنه حتی از ترم های بعدی بتونید گوی رقابت رو بدزدید و فاند هم بگیرید. فقط دانشگاه رنکش خیلی خوب نباشه ممکنه در ویزا کمی مشکل پیدا کنید که اون هم با یک سری پاسخ های با انگیزه به آفیسر حل میشه. در مورد اروپا هم امیدوارم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull