06-05-2014, 09:23 AM
(05-05-2014, 08:23 PM)'نینا کره جنوبی' نوشته: سلام من سال سوم حسابداری هستم و امسال کنکور دارم (کار و دانش هستم و پیش دانشگاهی ندارم) من خیلی کره رو دوست دارم اگر بعد از اینکه لیسانس گرفتم (4سال دیگه) بخوام برای تحصیل برم کره نداشتن مدرک پیش دانشگاهی من و نوع دانشگاهی که در اون تحصیل کردم (سراسری, علمی کاربردی, آزاد) در پذیرش من تاثیری داره؟ و اینکه آیا من باید رشته ای که تا مقطع لیسانس خوندم ادامه بدم یا امکان تغییر رشته وجود دارد؟ با توجه به اینکه خانواده ام وضع مالی آنچنانی ای ندارند حداقل چه مقدار پول باید با خود برد؟
تو رو خدا با دلسوزی و حوصله پاسخم را بدهید
یک دنیا ممنون
شما باید مدرک دیپلم و پیش داشته باشی بخوای برای لیسانس اقدام کنی. اما بعد لیسانس مشکلی نداره میتونی با لیسانس برای فوق اقدام کنی. امکان تغییر رشته بستگی به سرفصل و پیش نیازها در رشته جدید مربوط میشه. مثلاً از حسابداری نمیتونی پزشکی یا مکانیک و صنایع بخونی!!! اما از زیر مجموعه مدیرت و اقتصاد و سایر میتونی.
برای پول که نمیشه دقیق بیان کرد بسته به نوع داشگاه و شهری که قراره تشریف ببری داره. اما کره جنوبی کشوری به نسبت گرونیه و باید همه جوانب و افکار اینده رو در نظر بگیری.
ازاد اندیش باشی
برای پول که نمیشه دقیق بیان کرد بسته به نوع داشگاه و شهری که قراره تشریف ببری داره. اما کره جنوبی کشوری به نسبت گرونیه و باید همه جوانب و افکار اینده رو در نظر بگیری.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public