(05-05-2014, 02:09 PM)'SeTaRe023' نوشته: با سلام
ایا با مدرک مهندسی مدیریت پروژه دانشگاه پیام نور و معدل 15.30 و در دو سال اخر 16.70 امکان پذیرش از امریکا هست؟ تافل 100 و جی ار ای فعلا امتحان ندادم. امکان دکتری مستقیم هست؟ رنکش اصلا مهم نیست. حدودا توی چه رنکی؟! در همین رشته project management engineering or construction ingineering که هر دو از گرایشهای عمران هست. امکان فاند هست یا نه؟!
ممنونم
من شخصا سراغ ندارم کسی رو که با مدرک پیام نور از امریکا پذیرش گرفته باشه، اما طبیعتا این موضوع دلیل بر این نیست که امکان این کار وجود نداره. حدس من اینه که شانس گرفتن پذیرش و به خصوص فاند برای فارغالتحصیلان پیام نور پایینتر باشه و چون معدل شما معمولی هست، اگر واقعا قصد گرفتن پذیرش و فاند از امریکا دارید باید سعی کنید که GRE رو عالی (۳۲۰ به بالا) بشید. در مورد رنک راستش اصلا نمیتونم اظهارنظر کنم، چون همون طور که گفتم نمیشناسم کسی که رو که از پیام نور پذیرش گرفته باشه و به همین خاطر هیچ تخمینی نمیتونم بزنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.