(06-05-2014, 09:33 AM)'Babak' نوشته:من شخصا سراغ ندارم کسی رو که با مدرک پیام نور از امریکا پذیرش گرفته باشه، اما طبیعتا این موضوع دلیل بر این نیست که امکان این کار وجود نداره. حدس من اینه که شانس گرفتن پذیرش و به خصوص فاند برای فارغالتحصیلان پیام نور پایینتر باشه و چون معدل شما معمولی هست، اگر واقعا قصد گرفتن پذیرش و فاند از امریکا دارید باید سعی کنید که GRE رو عالی (۳۲۰ به بالا) بشید. در مورد رنک راستش اصلا نمیتونم اظهارنظر کنم، چون همون طور که گفتم نمیشناسم کسی که رو که از پیام نور پذیرش گرفته باشه و به همین خاطر هیچ تخمینی نمیتونم بزنم.
سلام
بابک جان برای اونا فرقی میکنه طرف از دانشگاه ازاد باشه یا پیام نور؟ مگر میدونن دانشگاه های ایران از نظر علمی کدوم یکی در سطح بالاتری هستند؟چون دانشگاه رو که نمیشناسن به جز تعداد معدودی بقیرو نمیشناسن بنابراین نباید اینکه از کجا مدرک گرفتن تاثیر زیادی بزاره.(لطفا نظرتو راجبه حرفم بگو)
از دانشگاه ازاد چه طور دید تاحالا کسی فاند بگیره از امریکا؟
لطفا نظر تو در مورده حرفه من بگو
بابک جان برای اونا فرقی میکنه طرف از دانشگاه ازاد باشه یا پیام نور؟ مگر میدونن دانشگاه های ایران از نظر علمی کدوم یکی در سطح بالاتری هستند؟چون دانشگاه رو که نمیشناسن به جز تعداد معدودی بقیرو نمیشناسن بنابراین نباید اینکه از کجا مدرک گرفتن تاثیر زیادی بزاره.(لطفا نظرتو راجبه حرفم بگو)
از دانشگاه ازاد چه طور دید تاحالا کسی فاند بگیره از امریکا؟
لطفا نظر تو در مورده حرفه من بگو