(06-05-2014, 03:02 PM)'ashkan065' نوشته:ممکنه بزارن از هر نرم افزاری استفاده کنی اما وقتی با کامپیوتری که نرم افزاره غیر قانونی داره به اینترنت وصل بشی میتونن ادرستو پیدا کنن بیان جریمت کنن.
مثلا ویندوز غیر قانونی
اشکان عزیز اینا همش شنیده هایی هست که شما میگی. اینجا مبنا بر صداقته و من الان میفهمم چرا میگن در امریکا هر قدر درستکار باشی همونقدر پیشرفت میکنی!
من خیلی دیگه کم میتونم بیام سایت و فقط اومده این نکته رو بگم و دیده هام رو نوشتم. من اینجا از همون ویندوزی که اصلی نیست به اینترنت حتی در دانشگاه وصل شدم و مشکلی پیش نیومد. اصلا مشکلی نیست. من هم قبلا اینطور فکر میکردم ولی الان میبینم نه اونطوری نیست. حداقل در دانشگاه ما.
خودم هم از مسوولش پرسیدم که اگر اینجوری باشه مشکلی هست گفت نه پسر چه مشکلی.
در ضمن دانلود فیلم و ...هم مشکلی نداره لااقل از خونه.
نکته: مادامی که شما تجارت راه نندازی هر کار میخوای بکن. واسه تجارت باید certification داشته باشی.
خودت میای میبینی
بااحترام
من خیلی دیگه کم میتونم بیام سایت و فقط اومده این نکته رو بگم و دیده هام رو نوشتم. من اینجا از همون ویندوزی که اصلی نیست به اینترنت حتی در دانشگاه وصل شدم و مشکلی پیش نیومد. اصلا مشکلی نیست. من هم قبلا اینطور فکر میکردم ولی الان میبینم نه اونطوری نیست. حداقل در دانشگاه ما.
خودم هم از مسوولش پرسیدم که اگر اینجوری باشه مشکلی هست گفت نه پسر چه مشکلی.
در ضمن دانلود فیلم و ...هم مشکلی نداره لااقل از خونه.
نکته: مادامی که شما تجارت راه نندازی هر کار میخوای بکن. واسه تجارت باید certification داشته باشی.
خودت میای میبینی
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.