07-05-2014, 11:30 PM
(07-05-2014, 12:28 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من از دو تا دانشگاه توی آمریکا پذیرش دارم یکیشون که قرار I20 رو صادرکنه و دیگری مهلت کوتاهی دادن که من جواب بدن از نظر شهر یا رشته و دانشگاه زیاد با هم تفاوت ندارن و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم آیا منع قانونی نداره تقاضای I20 کردن از دو دانشگاه هم زمان در آمریکا؟؟
سلام
همونطور که گفتند مادامیکه سفارت متوجه صدور چند نامه نشه مشکلی نیست. بهتره در این مورد سفارت متوجه نشه. سال قبل یکی از دوستان به اشتباه برای سفارت این دو رو ارائه کرده بود و کلیرنسش شدید طولانی شد و کلی زحمت کشید که ثابت کنه سهوی بوده و هدف این نبوده که هر طور شده ویزای آمریکا رو بگیره.
شادزی
همونطور که گفتند مادامیکه سفارت متوجه صدور چند نامه نشه مشکلی نیست. بهتره در این مورد سفارت متوجه نشه. سال قبل یکی از دوستان به اشتباه برای سفارت این دو رو ارائه کرده بود و کلیرنسش شدید طولانی شد و کلی زحمت کشید که ثابت کنه سهوی بوده و هدف این نبوده که هر طور شده ویزای آمریکا رو بگیره.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull