می تونید تو گوگل اسکالر مقالاتش پیدا کنید و معمولا ایمیلشون در مقالاتشون قرار می دهند.
شما قبل از دریافت رسمی آفر RA، باید از دانشکده پذیرش بگیرید. اگه سوال دومتون درست متوجه شده باشم، در وب سایت بعضی از دانشگاه ها ممکنه نوشته شده که ما فقط به دانشجوهای دکترا کمک هزینه مالی میدیم و به مستر خیر. به نظرم منظورشون TA یا فلوشیب هاست نه RA که کاملا دست استاد هست و میتونه به مسترها هم بده.
شما قبل از دریافت رسمی آفر RA، باید از دانشکده پذیرش بگیرید. اگه سوال دومتون درست متوجه شده باشم، در وب سایت بعضی از دانشگاه ها ممکنه نوشته شده که ما فقط به دانشجوهای دکترا کمک هزینه مالی میدیم و به مستر خیر. به نظرم منظورشون TA یا فلوشیب هاست نه RA که کاملا دست استاد هست و میتونه به مسترها هم بده.
(08-05-2014, 11:05 PM)'helna' نوشته: سلام
من به سایت دانشگاه مراجعه کردم و وارد قسمت faculty شدم و استاد رو پیدا کردم اما فقط یه شماره تلفن گذاشته شده و آدرس ایمیل نداره حالا باید چکار کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی میرم داخل سایت دانشگاهها اساتید رو پیدا میکنم و زمینه ی تحقیقات شون هم به تحقیقات و علایق من نزدیکه منتها مسئله ای که هست اینه که گاها اون دانشگاه به عنوان RA در MASTER در رشته ی من دانشجو قبول نمیکنه!!!!! میخواستم بدونم برای RA تماس با استاد کافیه یا دانشگاه هم باید در اون مقطع پذیرش دانشجو داشته باشه؟