10-05-2014, 11:50 AM
(10-05-2014, 11:00 AM)'elham_b27' نوشته: سلام
به نظرتون با شرایطی که من دارم امیدی برای پذیرش گرفتن از یه دانشگاه خوب وجود داره؟
لیسانس برق مخابراتمو از یه دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 16.45 گرفتم. ارشدم در گرایش مخابرات میدان از دانشگاه فردوسی با معدل 17.7 گرفتم. یک مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی دارم که قراره مقالم تو سایت IEEE نمایه بشه. زبانم خوبه و فکر میکنم شش ماهه بتونم مدرک IElS حداقل 6.5 بگیرم.
منون میشم پاسخ بدید
سلام الهام جان، خوش اومدی به این فروم
شما معدل هات خیلی خوبه و این یه پون مثبت اما دانشگاه های خوب یکم سخت گیر هستن و غیر معدل لازمه بغیر فاکتورهات هم خوب باشن از جمله تعداد مقالات ISI و نمرات IELTS یا TOEFL و البته GRE برای آمریکا و بعضی دانشگاه های کانادا. همینطوری فقط بر اساس معدلت نمیشه نظر داد. در کل بگم که بله که امید هست اصا آدم به امید زندست دوست من. شما شانس خوبی برای دانشگاههای کانادا و استرالیا که خیلی معدل محور هستن داری.
موفق باشی
شما معدل هات خیلی خوبه و این یه پون مثبت اما دانشگاه های خوب یکم سخت گیر هستن و غیر معدل لازمه بغیر فاکتورهات هم خوب باشن از جمله تعداد مقالات ISI و نمرات IELTS یا TOEFL و البته GRE برای آمریکا و بعضی دانشگاه های کانادا. همینطوری فقط بر اساس معدلت نمیشه نظر داد. در کل بگم که بله که امید هست اصا آدم به امید زندست دوست من. شما شانس خوبی برای دانشگاههای کانادا و استرالیا که خیلی معدل محور هستن داری.
موفق باشی
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]