10-05-2014, 08:34 PM
(08-05-2014, 07:26 PM)'انسیه' نوشته: سلام خسته نباشید
من دانشجو سال 2 فیزیک دانشگاه شیراز هستم. می خوام برای ادامه تحصیل یکی از 3 کشور آلمان کره و ژاپن رو انتخاب کنم اما نمی دونم کدوم یکی ازجهات بیشتری برتری داره در عین حال به دین ونحوه پوششم احترام میزارن.
می خوام همون کشور وپذیرش گرفتن در بهترین دانشگاش که وجهه بین المللی خوبی داره رو به عنوان هدفم قرار بدم و برای رسیدن بهش تلاش کنم و از همین الان شروع به یاد گرفتن زبانش کنم.
شما کدوم کشور و کدوم دانشگاهش رو پیشنهاد می کنید وچرا ؟
ممنون از وقتی که میزارید!
اینجا تاپیک کره جنوبیه.
من هم اطلاعاتی که در شرق اسیا دارم و بواسطه زندگی با مردمش دارم رو بیان میکنم. کلاً کشور کره مردمی مهربان و خوب داره اما خیلی باهات خوب اخت نمیشن. بسیار سخت کوش و مقرراتی هستن. در کنار اینها دانشگاهها وضعیت خیلی مناسبی دارن مخصوصاً تاپاشون. اما کار و زندگی در محیط اسیایی برای ما ایرانی ها خوشایند و جالب نیست. من تقریباً کسی رو ندیدم برای سالهای سال این سمت زندگی یا کار کرده باشه. به هر حال تفاوت فرهنگی زیادی وجود داره. بحث غذا و کمبود غذاهای باب میل ما هم باید در نظر بگیری. لااقل وضعیت در این موارد در اروپا و امریکا بهتره.
اما بدون شک برای تحصیل و ادامه مقاطع در دانشگاههای تراز اول بسیار گزینه مناسبی است.
برای پیگیری سایر کشور ها به انجمن اروپا مراجعه فرمایید
ازاد اندیش باشی
من هم اطلاعاتی که در شرق اسیا دارم و بواسطه زندگی با مردمش دارم رو بیان میکنم. کلاً کشور کره مردمی مهربان و خوب داره اما خیلی باهات خوب اخت نمیشن. بسیار سخت کوش و مقرراتی هستن. در کنار اینها دانشگاهها وضعیت خیلی مناسبی دارن مخصوصاً تاپاشون. اما کار و زندگی در محیط اسیایی برای ما ایرانی ها خوشایند و جالب نیست. من تقریباً کسی رو ندیدم برای سالهای سال این سمت زندگی یا کار کرده باشه. به هر حال تفاوت فرهنگی زیادی وجود داره. بحث غذا و کمبود غذاهای باب میل ما هم باید در نظر بگیری. لااقل وضعیت در این موارد در اروپا و امریکا بهتره.
اما بدون شک برای تحصیل و ادامه مقاطع در دانشگاههای تراز اول بسیار گزینه مناسبی است.
برای پیگیری سایر کشور ها به انجمن اروپا مراجعه فرمایید
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public