(02-05-2014, 10:48 PM)'Simon2007' نوشته: سلام
شاید به عنوان اولین و مهمترین آیتم بشه از رشته اسم برد. کلا به نظر میرسه رشته هایی که کمتر با تکنولوژی درگیر هستند راحت تر و به تعداد بالاتر از این نوع ویزا دریافت میکنند. کسانی رو که خودم تجربه دارم عمدتا معماری، مدیریت ، هنر ، تعداد کمی عمران ، معدودی الکترونیک ( رشته ایی که کمتر امید مالتیپل داره البته در کنار مکانیک ) بودند.
اگر بخوام آیتم بعدی رو که حدس میزنم بی تاثیر نباشه عنوان کنم جنسیت هست. البته در این مورد چند بحث وجود داره اولا اینکه خانم ها سربازی ندارند و این خودش یک آیتم هست که آنها را برای دریافت چنینی ویزایی بیشتر از آقایان Eligible میکنه و شاید مورد بعدی این باشه که عمدتا خانم ها برای رشته هایی مثل معماری یا هنر اقدام میکنند و اینطور رشته ها عمدتا در لیست مالتیپل هستند. شاید یک دلیل اینکه آمار خانم ها در مالتیپل بالاتر به نظر میرسه اشتراکاتی اینچنینی باشه.
در کل برای سفارت یا ویزا نمیشه الگو استخراج کرد. ولی برای ایرانی ها که همیشه انواع ناملایمتی ها شامل اهدافشون میشه شاید بحث روی چنین چیزی آموزنده باشه. به هر حال این ویزا هم 2 سال دوام دارد و بعد از 2 سال شرایط این افراد هم با بقیه یکسان میشود. شاید بشه گفت به ریسک ریجکتش از باکو زیاد نیارزه. بستگی داره که شخصی بگه من فقط ویزا میخوام یا بگه من به هر ترتیبی مالتیپل میخوام که اینرو هم شرایط زندگی شخصی افراد دیکته میکنه. عمدتا افراد متاهل بخاطر خانواده بیشتر به این ویزا محتاجند و مجرد ها با ویزای سینگل سریعتر کارشون رو راه میندازن.
با آرزوی موفقیت برای همه
سلام
افسرها آدمهای فوق العاده روانشناسی هستند و در مصاحبه خود من به تنها چیزی که فکر نمیکردم ازم سوال پرسید! البته بماند...!
بحث اینکه نوع ویزا چطوری باشه به نظر من همانطور که دوستان گفتن کمی شانسی هست ولی مساله مهم دیگه این هست که اگر احساس بشه فردی بعد برگشتن باید دوباره بره مصاحبه و شک ایجاد بشه یه دفعه ای سینگل میدن میره پی کارش. در ضمن از یاد نبرید تا جایی که میدونم اعتبار اینجور ویزاها 2 ساله هستش یعنی فکر میکنم بعد دوسال انگار ویزاتون سینگل میشه و عملا بعد دو سال دوباره روز از نو روزی از نو!
نکته دیگه اینکه باز به نظرم اینکه برای گرفتن ویزای مالتی پل باید دلیل هم داشته باشید. نه اینکه من دلم واسه خانواده تنگ میشه! شاید دلایلی که من نمیدونم.
در نهایت من حتی اگر ویزام هم مالتی باشه برنمیگردم چون اصلا اعتباری نداره این کار. به نظر من پاتو گذاشتی آمریکا ویزا رو بنداز بره پی کارش!! خانواده رو میخوای ببینی؟ دعوت نامه بفرست براشون بیان حالشو ببرن. هم ثواب این دنیا و هم آخرت!
این نظر من هستش و بهش عمیقا اعتقاد دارم.
بااحترام
افسرها آدمهای فوق العاده روانشناسی هستند و در مصاحبه خود من به تنها چیزی که فکر نمیکردم ازم سوال پرسید! البته بماند...!
بحث اینکه نوع ویزا چطوری باشه به نظر من همانطور که دوستان گفتن کمی شانسی هست ولی مساله مهم دیگه این هست که اگر احساس بشه فردی بعد برگشتن باید دوباره بره مصاحبه و شک ایجاد بشه یه دفعه ای سینگل میدن میره پی کارش. در ضمن از یاد نبرید تا جایی که میدونم اعتبار اینجور ویزاها 2 ساله هستش یعنی فکر میکنم بعد دوسال انگار ویزاتون سینگل میشه و عملا بعد دو سال دوباره روز از نو روزی از نو!
نکته دیگه اینکه باز به نظرم اینکه برای گرفتن ویزای مالتی پل باید دلیل هم داشته باشید. نه اینکه من دلم واسه خانواده تنگ میشه! شاید دلایلی که من نمیدونم.
در نهایت من حتی اگر ویزام هم مالتی باشه برنمیگردم چون اصلا اعتباری نداره این کار. به نظر من پاتو گذاشتی آمریکا ویزا رو بنداز بره پی کارش!! خانواده رو میخوای ببینی؟ دعوت نامه بفرست براشون بیان حالشو ببرن. هم ثواب این دنیا و هم آخرت!

این نظر من هستش و بهش عمیقا اعتقاد دارم.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.