12-05-2014, 06:53 PM
(12-05-2014, 04:53 PM)'4sara' نوشته: سلام
ممنون... راستش من تازه اول راهم و الان دارم برا تافل میخونم که وقتی امتحانشو دادم بعدش ایشالا شروع کنم جی ار ای جنرال رو بخونم.. ولی معدل لیسانسم متاسفانه کمه 14.28 هست مال ارشدم 16.78 هست.. مقاله رو هم که فعلا دنبالشم.. ولی من باید اول ارشد رو بگذرونم چون خداییش سخته درسای ارشدو نگذرونده برم دکترای فیزیک پزشکی ... یعنی برای ارشد امیدی نیست؟ مثلا من دانشگاه میزوری رو دیدم نوشته به ارشد فیزیک پزشکی هم فاند میدن ولی خب محدوده وباید براش تلاش کرد.. از طرفی من اصا چیزی به اسم دکتری مستقیم تو دانشگاهای مورد نظرم نمیبینم.. راهنماییم کنید مرسی
نمیدونم کدوم دانشگاهید و متاسفانه بازم اطلاعات کافی ندادین.شما اول جزوه راهنمای پذیرش رو که توی نوار آبی بالای صفحه هست دانلود کرده و بخونید و بعد در خود تاپیکها بگردین و پستهای دیگران رو به مرور بخونید تا اطلاعاتتون زیاد بشه و همینطور دقت بفرمایید که چجوری باید پست داد،معمولا فرمت خاصی رو starter تاپیک در پست اول معین می کنه که اگر رعایت نشه دیگه واسه هر مورد باید یک پست بدین و تاپیکها میشن 1000 صفحه و ناکارآمد!!!
همه دانشگاه ها دکتری مستقیم ندارن ولی در آمریکا مرسوم هست معمولا و به نام direct phd نوشته میشه که یعنی از لیسانس به دکترا. اینجوری دروس ارشم پاس میشه دیگه! معدلهاتون کمی پایینه به خصوص لیسانس که مهمترم هست. نگفتین کدوم دانشگاه درس خوندین ولی با وجود نداشتن مقاله معتبر و معدل بالا باید نمره gre بالاتری بیارید و همینطور sop و توصیه نامه های خوبی داشته باشید.
همه دانشگاه ها دکتری مستقیم ندارن ولی در آمریکا مرسوم هست معمولا و به نام direct phd نوشته میشه که یعنی از لیسانس به دکترا. اینجوری دروس ارشم پاس میشه دیگه! معدلهاتون کمی پایینه به خصوص لیسانس که مهمترم هست. نگفتین کدوم دانشگاه درس خوندین ولی با وجود نداشتن مقاله معتبر و معدل بالا باید نمره gre بالاتری بیارید و همینطور sop و توصیه نامه های خوبی داشته باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم