13-05-2014, 10:40 AM
(07-05-2014, 11:58 PM)'ahmadzamani' نوشته: سلام
میشه رزومه ام بخونید و بعد بگید اولا اصلا از ارشدم حرفی بزنم و برا دکتری بخام برم گرایش دیگه یا با همون لیسانس برم برا ارشد مجدد
لیسانس شیمی کاربردی با معدل 13/89 از دانشگاه فردوسی مشهد
فوق لیسانس شیمی پیشرانه با معدل 17/44 (یعنی شیمی سوخت موشک و مواد منفجره) دانشگاه مالک اشتر
سه تا مقاله ISI در رابطه با بررسی قدرت مواد منفجره تو ژورنال های اروپا دارم.ژورنال ها معتبرند و در زمینه مواد پرانرژی یا شیمی فیزکند.
تالیف یک کتاب هم انجام دادم در رابطه با نرم افزارها تخصصی مواد منفجره و پیشرانه
پروژه کارشناسی ارشدم هم در رابطه با یک سوخت موشک بوده.
میدونم دانشگاه مالک اشتر روش حساسن هیچی بدبختی من رشته ام هم خاص بوده خیلی.
شانس پذیرش دارم؟کدوم دانشگاه فنلاند؟اگه بشم ایا در مقطع ارشد یا دکتری امکان دریافت کمک هزینه تحصیلی یا بورس دارم؟
دوست عزیز
بنظر من شما اگه ارشدت را رو کنی همه جا ویزا حداقل ریجکت هستی
نمی دانم پروژه ارشدت را جایی چاپ کردی یا نه ولی اگه باشه حتی اگه نگی ارشد داری با یه سرچ ساده در اینترنت ریجکت میشی
بهر حال شما گذینه ای بجز اپلای برای مستر نداری و بطور کلی باید مدرک ارشدت را فراموش کنی مگر اینکه دکتری در ایران بخونی و قید رفتن را بزنی
مستر باید خیلی شانس بیاری چون معدل لیسانست کمه و رقابت در فنلاند هم نسبتا امسال سخت تر شده بود
بنظر من شما اگه ارشدت را رو کنی همه جا ویزا حداقل ریجکت هستی
نمی دانم پروژه ارشدت را جایی چاپ کردی یا نه ولی اگه باشه حتی اگه نگی ارشد داری با یه سرچ ساده در اینترنت ریجکت میشی
بهر حال شما گذینه ای بجز اپلای برای مستر نداری و بطور کلی باید مدرک ارشدت را فراموش کنی مگر اینکه دکتری در ایران بخونی و قید رفتن را بزنی
مستر باید خیلی شانس بیاری چون معدل لیسانست کمه و رقابت در فنلاند هم نسبتا امسال سخت تر شده بود
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]