14-05-2014, 12:57 AM
(10-05-2014, 11:00 AM)'elham_b27' نوشته: سلام
به نظرتون با شرایطی که من دارم امیدی برای پذیرش گرفتن از یه دانشگاه خوب وجود داره؟
لیسانس برق مخابراتمو از یه دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 16.45 گرفتم. ارشدم در گرایش مخابرات میدان از دانشگاه فردوسی با معدل 17.7 گرفتم. یک مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی دارم که قراره مقالم تو سایت IEEE نمایه بشه. زبانم خوبه و فکر میکنم شش ماهه بتونم مدرک IElS حداقل 6.5 بگیرم.
منون میشم پاسخ بدید
سلام
امید که همیشه هست. فقط حقیقتش این نمره زبانتون رو که به عنوان هدف در نظر گرفتید زیاد نمیپسندم. اگر خواستید برای US اقدام کنید این رو ببرید روی حداقل 7-7.5 و برای GRE هم بالای 315 . ببینید با همین شرایط شما هم اگر شانس باهاتون یار باشه و استادی از کار شما خوشش بیاد ممکنه هم پذیرش بگیرید هم فاند اما من در مورد استثنا صحبت نمیکنم. اگر میخواهید با بقیه رقابتی باشید نمرات زبانتون رو تقویت کنید.
شادزی
امید که همیشه هست. فقط حقیقتش این نمره زبانتون رو که به عنوان هدف در نظر گرفتید زیاد نمیپسندم. اگر خواستید برای US اقدام کنید این رو ببرید روی حداقل 7-7.5 و برای GRE هم بالای 315 . ببینید با همین شرایط شما هم اگر شانس باهاتون یار باشه و استادی از کار شما خوشش بیاد ممکنه هم پذیرش بگیرید هم فاند اما من در مورد استثنا صحبت نمیکنم. اگر میخواهید با بقیه رقابتی باشید نمرات زبانتون رو تقویت کنید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull