17-05-2014, 11:40 PM
(17-05-2014, 10:03 PM)'amir2014' نوشته: با سلام به دوستان. من به راهنمای کافی و دقیق شما برای برنامه ریزی برای آیندم نیاز دارم. میخوام بدونم با شرایط زیر از چه رتبه های از دانشگاهای آمریکا میتونم در مقطع دکتری full fund بگیرم.
1. رشته: کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات
2. دانشگاه کارشناسی: دانشگاه تبریز با معدل 13.72
3. دانشگاه کارشناسی ارشد: دانشگاه بیرجند با معدل 17.16
4. هنوز آزمون تافل و GRE ندادم، البته قصد دارم این آزمونهارو هم بدم.
5. یک مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی دارم.
6. سه تا توصیه نامه دارم.
ممنونم اگه منو خوب راهنمای کنید.
سلام.
متاسفانه معدل لیسانس پایینه. حتما و حتما GRE رو باید بالا بیارید شاید 320 و حتی بالاتر. خود فاند رو به سختی میدن چه برسه فول فاند!
البته شما باید تلاشتون رو بکنید واسه تافل بالای 100 و جی ار ای 320. به نظرم عجله نکنید و اگر تونستید مقاله هم بدید که باز خیلی خوب میشه تا استاد هم شاید پیدا کنید.
فعلا تمرکز روی زبان و بعد مقاله باشه.
بااحترام
متاسفانه معدل لیسانس پایینه. حتما و حتما GRE رو باید بالا بیارید شاید 320 و حتی بالاتر. خود فاند رو به سختی میدن چه برسه فول فاند!
البته شما باید تلاشتون رو بکنید واسه تافل بالای 100 و جی ار ای 320. به نظرم عجله نکنید و اگر تونستید مقاله هم بدید که باز خیلی خوب میشه تا استاد هم شاید پیدا کنید.
فعلا تمرکز روی زبان و بعد مقاله باشه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.