18-05-2014, 12:30 PM
(18-05-2014, 12:20 PM)'matilda' نوشته: سلام. میشه لطفا نظر بدین؟ خیلی برام مهمه. واقعا از این پروسه طولانی خسته شدم دیگه...
معدل: 16.37 ؛ 18.31
رشته و دانشگاه: کارشناسی فیزیک دانشگاه دولتی شهرستان؛ کارشناسی ارشد عمران دانشگاه آزاد اسلامی
شرح و تعداد مقالات: 3 مقاله ISI خیلی عالی با ایمپکت + 17 کنفرانس بین المللی عالی + 2 کنگره داخلی
نمره زبان: آیلتس 6.5
سایر توضیحات: حتما میخام فاند کامل بگیرم. برای امسال یعنی 2014 میخام اپلای کنم. در زمینه عمران کمی سابقه تدریس + پروژه تحقیقاتی دارم. اصلا سابقه کار بیرون بعنوان مهندس عمران ندارم
درود
به نظر رزومه قابل توجهی دارید. تقریبا از همه دانشگاههای استرالیا شانس اسکالرشیپ دارید. تنها نقطه متوسط رزومه شما دانشگاههای شماست باقی مسائل بسیار عالی هستند و از این نظر من تصور می کنم اگر بتونید استادی رو پیدا کنید از یکی از دانشگاههای گروه 8 استرالیا اسکالرشیپ دریافت خواهید کرد. در مورد گروه 8 به سایر تاپیکهای این انجمن مراجعه کنید.
به نظر رزومه قابل توجهی دارید. تقریبا از همه دانشگاههای استرالیا شانس اسکالرشیپ دارید. تنها نقطه متوسط رزومه شما دانشگاههای شماست باقی مسائل بسیار عالی هستند و از این نظر من تصور می کنم اگر بتونید استادی رو پیدا کنید از یکی از دانشگاههای گروه 8 استرالیا اسکالرشیپ دریافت خواهید کرد. در مورد گروه 8 به سایر تاپیکهای این انجمن مراجعه کنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)