18-05-2014, 06:13 PM
(18-05-2014, 05:48 PM)'mj.morshed' نوشته:شهروز جان من خودم دانشگاه سیدنی اپلای کردم. 3 تا مقاله در Science Direct داشتم. معدل بالا بود. اما نتونستم بگیرم. به هر حال هر کسی نظری داره
درود
شما یک دانشگاه اقدام کردید و شما یک نفر بودید دوست عزیز در دانشگاه سیدنی اهمیت معدل بسیار بالاست و مقاله از اهمیت کمتری برخوردار است. این مساله حتی در دانشگاههای جی 8 نیز قابل بسط نیست. کما اینکه عرض کردم در دانشگاهی مثل موناش شرایط به سمت مقاله است. . دانشگاه سیدنی هم از نظر شرایط پذیرش و اسکالرشیپ زمین تا آسمان با دانشگاهی مانند اکثر دانشگاههای غیر جی 8 تفاوت دارد. به همین خاطر از شما هم می خواهم ناامید نشوید و برای باقی دانشگاههای استرالیا اقدام کنید. ممنونم از همکاری شما
شاد باشید
شما یک دانشگاه اقدام کردید و شما یک نفر بودید دوست عزیز در دانشگاه سیدنی اهمیت معدل بسیار بالاست و مقاله از اهمیت کمتری برخوردار است. این مساله حتی در دانشگاههای جی 8 نیز قابل بسط نیست. کما اینکه عرض کردم در دانشگاهی مثل موناش شرایط به سمت مقاله است. . دانشگاه سیدنی هم از نظر شرایط پذیرش و اسکالرشیپ زمین تا آسمان با دانشگاهی مانند اکثر دانشگاههای غیر جی 8 تفاوت دارد. به همین خاطر از شما هم می خواهم ناامید نشوید و برای باقی دانشگاههای استرالیا اقدام کنید. ممنونم از همکاری شما
شاد باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)