19-05-2014, 02:03 AM
دوستان سلام.
و سلام ویژه به Mr Voltage که گویا اخیرا فقط ایشون جواب بچه هارو میدن. ممنون!
من میخوام برای بورس دولت کره جنوبی مقطع لیسانس اقدام کنم.
تا جایی که میدونم زمان دادن مدارک به سفارت شهریوره درسته؟ و برای ارشد بهمن ماه.
من معدل کل دیپلمم 19.39 هست. ولی خب معدل کتبی سال سوم و معدل پیشم پایینه 17 و خرده ای. برای آزمون تافل iBT هم دارم میخونم.
سه تا سوال دارم:
- اول اینکه با توجه به معدل کسایی که برای لیسانس اقدام می کنن و با توجه به اتفاقی که پارسال برای بورس لیسانس افتاد، من با این معدل ها شانسی دارم؟
-اگر من اقدام کردم برای بورس و ریجکت شدم، میتونم بهمن ماه برای بورس ارشد دولتی افدام کنم یا مجاز نیست؟ آخه من لیسانس شهرسازی دارم اما علاقه چندادنی به رشته ندارم.
- نمره تافل چه برای لیسانس و چه برای ارشد، تا چه حدی باشه که برای دانشگاهای کره خوب و قابل توجه محسوب بشه؟
ممنون میشم جواب بدید.
و سلام ویژه به Mr Voltage که گویا اخیرا فقط ایشون جواب بچه هارو میدن. ممنون!
من میخوام برای بورس دولت کره جنوبی مقطع لیسانس اقدام کنم.
تا جایی که میدونم زمان دادن مدارک به سفارت شهریوره درسته؟ و برای ارشد بهمن ماه.
من معدل کل دیپلمم 19.39 هست. ولی خب معدل کتبی سال سوم و معدل پیشم پایینه 17 و خرده ای. برای آزمون تافل iBT هم دارم میخونم.
سه تا سوال دارم:
- اول اینکه با توجه به معدل کسایی که برای لیسانس اقدام می کنن و با توجه به اتفاقی که پارسال برای بورس لیسانس افتاد، من با این معدل ها شانسی دارم؟
-اگر من اقدام کردم برای بورس و ریجکت شدم، میتونم بهمن ماه برای بورس ارشد دولتی افدام کنم یا مجاز نیست؟ آخه من لیسانس شهرسازی دارم اما علاقه چندادنی به رشته ندارم.
- نمره تافل چه برای لیسانس و چه برای ارشد، تا چه حدی باشه که برای دانشگاهای کره خوب و قابل توجه محسوب بشه؟
ممنون میشم جواب بدید.