20-05-2014, 10:02 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2014, 10:04 AM توسط ahmadpashaei.)
(20-05-2014, 02:47 AM)'arman dent' نوشته: سلام
ببخشید من فارغ التحصیل دندانپزشکی هستم... میخوام برای ادامه تحصیل به ایتالیا بروم... لطفا در صورت امکان در مورد دانشگاههایی از ایتالیا که میشه تخصص دندانپزشکی رو ادامه داد و هم چنین هزینه تحصیل و شرایطی که لازم داره اطلاعاتی به من بدهید... ممنونم.
دانشگاه رم تور ورگاتا [size=13px]هم دوره پزشکی رو به انگلیسی اخیرا برگزار می کنه که بد نیست ببینید در مورد تخصص دندانپزشکی هم چیزی دارن یا نه. ایمیل بزنید ببینید خودشون دارن؟[/size]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم