20-05-2014, 10:27 AM
(19-05-2014, 07:16 PM)'shooshia' نوشته: سلام. لطفا بفرمایید اگر که استادی که با وی چند مدتی 1 سال حدودا در ارتباطید و حتی قول فاند داده یه جورایی بگه الان که شاید نتونم ساپورتت کنم شاید هم بتونم. و آیا جای دیگر هم اپلای کردی یا نه؟ چی بهش بگیم؟
این موضوع که استادها گاهی دانشجوها رو به اصطلاح سر میدوونند گاهی پیش میاد. به طور کلی تا زمانی که از استادی جواب قطعی نگرفتهاید و حتی تا زمانی که نامه فاند به دست شما نرسیده، روی حرف استادها حساب نکنید و گزینههای دیگهای که دارید رو در نظر بگیرید و پیش ببرید.
در مورد این که استاد از شما پرسیده آیا جای دیگه هم اپلای کردید یا خیر، به نظرم جواب مثبت بدید. تقریبا هیچ دانشجویی نمیاد فقط و فقط برای یک دانشگاه اقدام کنه. این موضوع طبیعیه که شما برای جای دیگه هم اپلای کرده باشید، اما میتونید بگید که جاهای دیگه هم اپلای کردید ولی اولویت اول شما این دانشگاه و این استاد هستند و میتونید دلایلتون برای این انتخاب رو هم بیان کنید.
در مورد این که استاد از شما پرسیده آیا جای دیگه هم اپلای کردید یا خیر، به نظرم جواب مثبت بدید. تقریبا هیچ دانشجویی نمیاد فقط و فقط برای یک دانشگاه اقدام کنه. این موضوع طبیعیه که شما برای جای دیگه هم اپلای کرده باشید، اما میتونید بگید که جاهای دیگه هم اپلای کردید ولی اولویت اول شما این دانشگاه و این استاد هستند و میتونید دلایلتون برای این انتخاب رو هم بیان کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.