21-05-2014, 06:07 PM
(21-05-2014, 05:01 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام من رشتم مکانک جامدات هست و مخوام برای ارشد برم امریکا و یک مقاله ای اس ای راجع به رباط توانبخشی دارم سوالم اینه که اولا رشته من خطرناک تلقی مشه برای سفارت؟رباط توانبخشی چطور؟؟ چون تا جایی که من تو فروم خوندم اکثرا ردی ها موادی و تو کار هوافضا و مکانیک ساختو تولیدو این حرفا بودن و حرفی از طراحی جامدات نبود!! دوما اگه تو سفارت ازم سوال کنند که زمنه کاریت چیه و راجع به چی میخوای تحقیق کنی چی باید بگم که دردساز نشه؟
ممنون مشم این سوالم رو جواب بدیین
تحقیقات شما حساس نیست و نگران نباشید.موضوعی که برای کار در آمریکا و ... انتخاب می کنید مهتره که اون هم اگر اینجوریا باشه نگرانی نداره.البته پروسه اخذ ویزا بسیار طبقه بندی شده و مبهم هست و تا حد زیادی شانسم دخیل هست. ایشالا پذیرش گرفتین باید برای ویزا وقت بگیرین و برین مصاحبه. تا اون زمان در همین سایت پیگیر باشید اطلاعاتتون حسابی بالا میره.تاپیکهایی وجود داره که سوالهای متداول سفارت خانه ها رو بررسی کرده و میتونید تمرین کنید همون حول و حوش.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم