22-05-2014, 06:45 PM
(20-05-2014, 06:56 PM)'gabbro' نوشته: سلام من لیسانسمو از دانشگاه علامه طباطبایی تو رشته ی علوم تربیتی (مدیریت برنامه ریزی اموزشی)یا همون education با معدله ۱۵/۹۲ گرفتم,مقاله ندارم ولی میتونم با استادایه دانشگاه تهران ارتباط برقرار کنم و از طریقه اونا اقدام کنم برایه یک یا دو مقاله و شایدم معرفی نامه بگیرم ,از نظره نمره زبان هم تافل۹۸و جی ار ای ۳۱۰دارم,با توجه به اینکه فعلا معرفی نامه و مقاله ندارم شانسم برایه پذیرش با فاند چقدر هستش؟!
ممنون میشم از راهنماییاتون, :-)
واینکه چه کارایی بکنم قبله اقدام به پذیرش بهتره؟!
سلام
چقدر واقعا این فاند و پذیرش رو از جون و دل میخوای؟ انقدری که مدتی شب و روزت مشخص نباشه؟ اگر بله روی مقاله با همون استادا کار کنی از این نظر خوبه که میتونی امید به توصیه ازشون داشته باشی و اون توصیه با ارزشه. ولی زبان رو اگر تافل رو فرصت و هزینه نمیکنی GRE رو کمی تقویت کن و اگر واقعا حوصله و انگیزه داری دوباره آزمون بده. فاند رو این نمره مشخص میکنه و نمره ی شما معمولیه قابل رقابت جهانی نیست. خصوصا با چینی ها و هندی ها. البته باز تو رشته ی خودتون بررسی کن ببین نمره ی GRE عرفش چنده. تماس با استاد ها و یافتن پوزیشن منطبق با توانمندی خودت قدم بعدی.
شادزی
چقدر واقعا این فاند و پذیرش رو از جون و دل میخوای؟ انقدری که مدتی شب و روزت مشخص نباشه؟ اگر بله روی مقاله با همون استادا کار کنی از این نظر خوبه که میتونی امید به توصیه ازشون داشته باشی و اون توصیه با ارزشه. ولی زبان رو اگر تافل رو فرصت و هزینه نمیکنی GRE رو کمی تقویت کن و اگر واقعا حوصله و انگیزه داری دوباره آزمون بده. فاند رو این نمره مشخص میکنه و نمره ی شما معمولیه قابل رقابت جهانی نیست. خصوصا با چینی ها و هندی ها. البته باز تو رشته ی خودتون بررسی کن ببین نمره ی GRE عرفش چنده. تماس با استاد ها و یافتن پوزیشن منطبق با توانمندی خودت قدم بعدی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull