(20-05-2014, 12:32 PM)'incrediblehamed' نوشته: سلام دوستان به راهنماییتون نیاز دارم لطفا
من واسه ویزای دانشجویی دارم سبک سنگین می کنم که برم دبی یا جای دیگه. شرایطمو می گم لطفا نظر بدین دبی جای خوبیه یا باید برم یه جای دیگه!؟
فول فاند، دکتری مهندسی شیمی، متاهل و یه کوچولوی چند ماهه، کارمند دولت (شرکت نفت)
با تشکر
سلام
اگر میتونید سوابق کاریتون رو پنهون کنید برید دبی اما اگر نمیتونید دبی به کار دولتی شدید حساسیت داره. با این وضعیت برید 501 میخورید و معلوم نیست کی دیگه بتونید ویزا بگیرید. از نظر من شما اگر سوابق رو بتونید کتمان کنید ایروان هم براتون جای خوبیه ولی اگر نمیتونید آنکارا از سفارت های دیگه معقولتره.
شادزی
اگر میتونید سوابق کاریتون رو پنهون کنید برید دبی اما اگر نمیتونید دبی به کار دولتی شدید حساسیت داره. با این وضعیت برید 501 میخورید و معلوم نیست کی دیگه بتونید ویزا بگیرید. از نظر من شما اگر سوابق رو بتونید کتمان کنید ایروان هم براتون جای خوبیه ولی اگر نمیتونید آنکارا از سفارت های دیگه معقولتره.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull