دوستان یه وقتی پیدا شد اومدم یه تجربه ای از خرید بگم هر چند اوایل کار هست:
دوستمون راجع به walmart گفتن که جزو فروشگاههای زنجیره ای هست که همه چی توش پیدا میشه و البته ارزون. فقط به نظر من کیفیتش یکم پایینه ولی واسه من دانشجو خیلی خوب هستش! ببینید ما اینجا میایم میگیم مثلا فلان فروشگاه خوبه از نظر قیمت ولی دقت کنید مثلا در جایی که من هستم برای رفتن به اونجا باید 2 یا 3 تا اتوبوس عوض کرد(درسته اتوبوس اینجا رایگانه و دقیقا سر ساعت میاد- البته 0.5 یا یک ساعت یکبار با توجه به جمعیت اندک شهر) ولی خوب وقت رو هم در نظر بگیرید که تلف میشه. در حالت کلی واسه کسی که ماشین نداره از نظر به صرفه بودن نمیشه گفت فلان فروشگاه به صرفه تر هست. مثلا حاضرید 5 دلار کمتر بدید دو ساعت بیشتر معطل بشید (بازم میگم ممکنه شهر دیگه تو ایالت دیگه اینطور نباشه) با توجه به درساتون و... . البته من که راضیم![[عکس: biggrin.gif]](http://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/biggrin.gif)
مورد دوم اینجا حتما سعی کنید از همه چی سر در بیارید. هر جا میرید بگید کارت تخفیف و ...چطوری میشه پیدا کرد و...کمک میکنن. مثلا فروشگاه INGLES از اون بارکدایی داره که دوستمون گفتن و میگه BUY ONE, GET ONE FREE که وسوسه کنندس ولی در عوض به نسبت والمارت گرونتره. البته اینجا هم اینجوری سر ادم کلاه میذارن دیگه ولی از نظر قانونی کلاه میذارن سر آدم! کلا جامعه کاپیتالیستی رو من اینجور تعریف میکنم! بگذریم...
راجع به سایر موارد دوستان کامل توضیح دادند و بهتره پرحرفی نکنم.
بااحترام
دوستمون راجع به walmart گفتن که جزو فروشگاههای زنجیره ای هست که همه چی توش پیدا میشه و البته ارزون. فقط به نظر من کیفیتش یکم پایینه ولی واسه من دانشجو خیلی خوب هستش! ببینید ما اینجا میایم میگیم مثلا فلان فروشگاه خوبه از نظر قیمت ولی دقت کنید مثلا در جایی که من هستم برای رفتن به اونجا باید 2 یا 3 تا اتوبوس عوض کرد(درسته اتوبوس اینجا رایگانه و دقیقا سر ساعت میاد- البته 0.5 یا یک ساعت یکبار با توجه به جمعیت اندک شهر) ولی خوب وقت رو هم در نظر بگیرید که تلف میشه. در حالت کلی واسه کسی که ماشین نداره از نظر به صرفه بودن نمیشه گفت فلان فروشگاه به صرفه تر هست. مثلا حاضرید 5 دلار کمتر بدید دو ساعت بیشتر معطل بشید (بازم میگم ممکنه شهر دیگه تو ایالت دیگه اینطور نباشه) با توجه به درساتون و... . البته من که راضیم
![[عکس: biggrin.gif]](http://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/biggrin.gif)
مورد دوم اینجا حتما سعی کنید از همه چی سر در بیارید. هر جا میرید بگید کارت تخفیف و ...چطوری میشه پیدا کرد و...کمک میکنن. مثلا فروشگاه INGLES از اون بارکدایی داره که دوستمون گفتن و میگه BUY ONE, GET ONE FREE که وسوسه کنندس ولی در عوض به نسبت والمارت گرونتره. البته اینجا هم اینجوری سر ادم کلاه میذارن دیگه ولی از نظر قانونی کلاه میذارن سر آدم! کلا جامعه کاپیتالیستی رو من اینجور تعریف میکنم! بگذریم...
راجع به سایر موارد دوستان کامل توضیح دادند و بهتره پرحرفی نکنم.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.