(22-05-2014, 10:00 PM)'گل یاس' نوشته: با سلام و تشکر از عزیزان خواهشمندم در صورت امکان پاسخ سوالات من را بدهند
من ارشد روانشناسی عمومی با معدل 19.31 از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و لیسانس زبان عربی از دانشگاه تهران مرکزی هستم.دارای 3 مقاله isi و یک مقاله علمی-پژوهشی می باشم.مدرک زبان هنوز نگرفتم ولی در حال خواندن هستم و فکر می کنم بتوانم آیلتس 6.5 بیاورم.با این شرایط آیا می توانم امید داشته باشم از دانشگاههای کانادا پذیرش دکترا روانشناسی با فاند بگیرم ؟؟؟اگر امتحان gre ندهم از چه دانشگاههایی میتوانم پذیرش بگیرم؟؟؟
ضمنا معدل مقطع لیسانس من 17.92 می باشد.
سلام
با این معدل عالی نمره ی 6.5 کم لطفیه. یعنی حالا که اینهمه زحمت کشیدید این آخر کار رو هم با قدرت قبل پیش برید که نتیجه همونی باشه که لایقش هستید. GRE اجباری نیست برخی دانشگاه ها توصیه میکنند. شما ببینید اصلا داشتنش چه کمکی به شما میکنه. برخی برای اینکه مثلا معدل یا نبود مقاله رو جبران کنند از این مورد استفاده می کنند. شما اگر میدونید داشتنش کمک میکنه روش وقت بگذارید وگرنه نمره ی آیلتس رو حداقل تا 7 ببرید بالا. با این معدل نمره ی بالای آیلتس خیلی به شما کمک خواهد کرد. حتی بالاتر از 7.
شادزی
با این معدل عالی نمره ی 6.5 کم لطفیه. یعنی حالا که اینهمه زحمت کشیدید این آخر کار رو هم با قدرت قبل پیش برید که نتیجه همونی باشه که لایقش هستید. GRE اجباری نیست برخی دانشگاه ها توصیه میکنند. شما ببینید اصلا داشتنش چه کمکی به شما میکنه. برخی برای اینکه مثلا معدل یا نبود مقاله رو جبران کنند از این مورد استفاده می کنند. شما اگر میدونید داشتنش کمک میکنه روش وقت بگذارید وگرنه نمره ی آیلتس رو حداقل تا 7 ببرید بالا. با این معدل نمره ی بالای آیلتس خیلی به شما کمک خواهد کرد. حتی بالاتر از 7.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull