23-05-2014, 09:49 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2014, 10:17 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-05-2014, 01:14 PM)'giga' نوشته: سلام .آیا recammendation باید تایپ شده باشه برای دانشگاهی که در آن اپلای می کنیم؟
گفتنی ها رو که سویلمن و سایمن عزیز که بسیار باتجربه تر از من هستن گفتن ولی من نکته ای رو اضافه کنم و اون اینکه دانشگاههایی که ریکام رو غیر آنلاین می خوان و یا هم آنلاین و هم کاغذی می خوان خیلی کمتر شدن ولی بازم پیش میاد. در اینصورت باید توصیه نامه رو استاد تو سربرگ دانشگاه بنویسه و امضا کنه و نهایتا این توصیه نامه با مهر و امضای رییس دانشکده هست که رسمیت خوبی پیدا می کنه. بعدش باید توی پاکت رسمی دانشگاه بذارن و بدن به شما.حالا بستنش خیلی مهم نیست ولی وقتی شما میذارین تو پاکت باید حتما پلمپ شده باشه انگار که اینو signed and sealed به شما دادن بذارید تو پاکت خودتون و پست کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم