24-05-2014, 10:20 AM
(24-05-2014, 08:57 AM)'shooshia' نوشته: سلام و تشکر!
سطح تدریس , TA ,در دانشگاههای متوسط آمریکا چه طوره؟ ما که مثلا سابقه تدریس در دانشگاههای به این سطح پایینی در ایران رو داریم...و دانشجوهای ضعیف از عهده اش بر مییایم و یا خیلی انرژی ازمون میگیره؟ اگه خودمون تو مطالب یا فسمتهایی مشکل داشته باشیم چی؟ کسی هست کمکمون کنه؟
.................
2- میشه با دو استاد در یک دانشگاه کار کردو از هرکدوم نیمه فاندی گرفت و رو یه هم بشه full?
در مورد سوال اول، تجربه من مربوط به دانشگاههایی هست که من درش درس خوندم و TA بودم. من در ایران شریف درس خوندم و در امریکا در UCI. از نظر سطح دانشجوها، به نظرم بچههای شریف کاملا قویتر از UCI بودند و این موضوع TA بودن در شریف رو، بر خلاف چیزی که شما گفتید، راحتتر میکرد. در UCI دانشجوها ضعیفتر بودند و به همین خاطر غیر از ساعتهای عادی کلاسهای حل تمرین، کلی هم میومدند تو آفیس و سوال میپرسیدند و به همین خاطر در کل TA بودن در UCI خیلی وقتگیرتر بود.
در مورد کمک کردن در مورد مطالب درس هم، عمدتا فقط خود استاد هست که میتونه به شما کمک کنه. من خودم سعی میکردم که خیلی از کلاسهای درس استاد رو برم و در کلاس بشینم تا هم در جریان باشم که درس چقدر پیش رفته و هم مطالب برام مرور بشه.
در مورد سوال ۲، میدونم که شما میتونید از دو تا استاد مختلف در یک دانشگاه فاند بگیرید و هر کدوم مثلا نصف فاند شما رو پرداخت کنند، اما مطمئن نیستم که بشه این کار رو با دو تا استاد از دو تا دانشگاه مختلف انجام داد. وقتی استادها فاند میگیرند، مقررات خاصی براشون وجود داره که چطور میتونند پول رو خرج کنند و این طور نیست که اختیار تام داشته باشند که هر کاری خواستند با پولی که دارند انجام بدند. شاید مقرراتی وجود داشته باشه که استادها رو در مورد ساپورت کردن دانشجویی در دانشگاه دیگه محدود بکنه.
در مورد کمک کردن در مورد مطالب درس هم، عمدتا فقط خود استاد هست که میتونه به شما کمک کنه. من خودم سعی میکردم که خیلی از کلاسهای درس استاد رو برم و در کلاس بشینم تا هم در جریان باشم که درس چقدر پیش رفته و هم مطالب برام مرور بشه.
در مورد سوال ۲، میدونم که شما میتونید از دو تا استاد مختلف در یک دانشگاه فاند بگیرید و هر کدوم مثلا نصف فاند شما رو پرداخت کنند، اما مطمئن نیستم که بشه این کار رو با دو تا استاد از دو تا دانشگاه مختلف انجام داد. وقتی استادها فاند میگیرند، مقررات خاصی براشون وجود داره که چطور میتونند پول رو خرج کنند و این طور نیست که اختیار تام داشته باشند که هر کاری خواستند با پولی که دارند انجام بدند. شاید مقرراتی وجود داشته باشه که استادها رو در مورد ساپورت کردن دانشجویی در دانشگاه دیگه محدود بکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.