سلام.من امروز وقت مصاحبه داشتم در سفارت هلند.
اول اینکه کلا دو نفر اونجان که مدارکو بررسی میکنند خیلی کند کار میکنند خییییلییییییییییییییی.
من فکر نمیکردم که مثل صف نان وایی که هر کی زودتر بره باشه فکر میکردم که با توجه به وقتی که بهت دادن میفرستنتون داخل سالن اما دقیقا اینجوری بود[img]images/smilies/huh.gif[/img]
سعی کنید همه مدارکتون کامل باشه
1.کپی پاسپورت و اصلش که امضاش کردین
2.دعوت نامه یا هر چیز دیگه ای که نشون میده به چه دلیلی میخوایید برید
3.کپی بیمه نامه و اصلش
4.برگه رزرو بلیط هواپیما
5.عکس 3.5 در 4 رنگی با پشت زمینه سفید(به عکس ها خیلی گیر میدادن)
6.برگه ای که نشون میده از سفارت وقت گرفتید.(برای من یه آقایی به نام آقای تقوایی وقت گرفت شما هم میتونید به ایشون زنگ بزنید هم وقتتونو میگیره هم اینکه بیمه نامه براتون صادر میکنند خیلی هم راهنمایی میکنند)
7.فیش بانکی و گردش مالی سه ماهه اخیر (نمیخواد ترجمه کنید به بانک بگید لاتین بهتون بده)
8.ترجمه شناسنامه و هر چیزی که فکر میکنید لازمه(کلا چیزی با زبان شیرین فارسی اونجا نبرید)
9.کارت اقامت با گردش مالی فردی که دعوتتون کرده(اگه ویزا فامیلی)
10.نفری 60 یورو هم با خودتون ببرید.
من از ساعت 8 صبح تا ساعت 12 اونجا بودم کلی خسته شدم.
امیدوارم با این همه هزینه مالی و زمانی نتیجه مثبت بده.[img]images/smilies/cry.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف اطلاعات تماس
اول اینکه کلا دو نفر اونجان که مدارکو بررسی میکنند خیلی کند کار میکنند خییییلییییییییییییییی.
من فکر نمیکردم که مثل صف نان وایی که هر کی زودتر بره باشه فکر میکردم که با توجه به وقتی که بهت دادن میفرستنتون داخل سالن اما دقیقا اینجوری بود[img]images/smilies/huh.gif[/img]
سعی کنید همه مدارکتون کامل باشه
1.کپی پاسپورت و اصلش که امضاش کردین
2.دعوت نامه یا هر چیز دیگه ای که نشون میده به چه دلیلی میخوایید برید
3.کپی بیمه نامه و اصلش
4.برگه رزرو بلیط هواپیما
5.عکس 3.5 در 4 رنگی با پشت زمینه سفید(به عکس ها خیلی گیر میدادن)
6.برگه ای که نشون میده از سفارت وقت گرفتید.(برای من یه آقایی به نام آقای تقوایی وقت گرفت شما هم میتونید به ایشون زنگ بزنید هم وقتتونو میگیره هم اینکه بیمه نامه براتون صادر میکنند خیلی هم راهنمایی میکنند)
7.فیش بانکی و گردش مالی سه ماهه اخیر (نمیخواد ترجمه کنید به بانک بگید لاتین بهتون بده)
8.ترجمه شناسنامه و هر چیزی که فکر میکنید لازمه(کلا چیزی با زبان شیرین فارسی اونجا نبرید)
9.کارت اقامت با گردش مالی فردی که دعوتتون کرده(اگه ویزا فامیلی)
10.نفری 60 یورو هم با خودتون ببرید.
من از ساعت 8 صبح تا ساعت 12 اونجا بودم کلی خسته شدم.
امیدوارم با این همه هزینه مالی و زمانی نتیجه مثبت بده.[img]images/smilies/cry.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف اطلاعات تماس