27-05-2014, 01:31 AM
(26-05-2014, 11:32 PM)'Domenikan' نوشته: با سلام
من دانشجوی کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه پیام نور هستم
رشته خودمو نمیخوام ادامه بدم نظرتون چیه؟؟
من پسر هستم و تا چند ماه دیگه 25 سالم میشه و معدل کل دیپلمم 14.91 و پیش دانشگاهی 14.02 هست
ولی
من میخوام برای رشته پزشکی یا دندان پزشکی در ایتالیا اقدام کنم،کدوم دانشگاه در این رشته ها عالی هست در ایتالیا؟؟
آیا ارزش داره؟؟
چیکار باید انجام بدم؟؟
کدوم رشته خیلی خوبه؟؟
به زبان ایتالیایی اقدام کنم یا انگلیسی؟؟
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در مورد این که رشته فعلی تان را ادامه بدهید یا نه مسلما کسی نمیتواند به خوبی راهنمایی کند چون بستگی به ده ها عامل دیگر دارد.
ولی کلا هزینه این کار بسیار بالاست. این که بخواهید از تحصیل منفک شوید و دوباره یک رشته جدید را شروع کنید کار ساده ای نیست و جز در موارد بسیار خاص نباید انجام داد.
در مورد سایر سوالهایی که پرسیدید لازمه که ابتدا جزوه سایت را کامل بخوانید تا با روال پذیرش آشنا شوید. در آن جزوه به بسیاری از سوالات پاسخ داده شده است.
موفق باشید
در مورد این که رشته فعلی تان را ادامه بدهید یا نه مسلما کسی نمیتواند به خوبی راهنمایی کند چون بستگی به ده ها عامل دیگر دارد.
ولی کلا هزینه این کار بسیار بالاست. این که بخواهید از تحصیل منفک شوید و دوباره یک رشته جدید را شروع کنید کار ساده ای نیست و جز در موارد بسیار خاص نباید انجام داد.
در مورد سایر سوالهایی که پرسیدید لازمه که ابتدا جزوه سایت را کامل بخوانید تا با روال پذیرش آشنا شوید. در آن جزوه به بسیاری از سوالات پاسخ داده شده است.
موفق باشید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ