(28-05-2014, 08:26 PM)'Solaris' نوشته: توضیحات بیشتری میدم برای دوستانی که سوال داشتن:
اگر در جواب سوال آفیسر مبنی بر اینکه با مدرکت چیکار میخوای بکنی یا اینکه میخوای برگردی کشورت یا نه با اعتماد به نفس و با قطعیت جواب بدید که مثلا میخوام تو ی دانشگاه تدریس کنم و با ریاست دانشگاه هم صحبت کردم و اونها هم قبول کردند مطمئنا مدرک بیشتری از شما نمیخواد (مگه گیر باشه)، به هر حال تجربه من که اینطور بود. حتی اگر مدرکی ازتون بخواد با صداقت جواب بدید که معمولا بدون در دست داشتن مدرک دکترا در ایران به کسی جاب آفر اونهم از نوع آفیشال و تازه اونم واسه چهار پنج سال آینده نمیدن اما من از ریاست دانشگاه قول همکاری دارم. مطمئنا این جواب آفیسر رو راضی میکنه.
در ضمن در مورد کارهای ملکولی هم من یک صفحه مهارت های کار با دستگاههای ملکولی مثل PCR, Electrophoresis, RT, و خیلی چیزای دیگه لیست کرده بودم که آفیسر اصلا نمیدونست با چه نوع ریسرچی طرفه و فقط واژه molecular رو گرفته بود که خوب دیگه خودتون نتیجه رو دیدید. چون من اصلا انتظارClear نداشتم و همش فک میکردم درجا میگیرم به خصوص وقتی گفت معدلت عالیه و آفرین و از این حرفا ولی آخر سر چون یادم رفت RP و نامه از استاد مبنی بر عدم تحقیق حساس رو نشون یدم کلیر خوردم
خیلی ممنون دوست عزیز
فقط نکته ای که باید بگم اینه که حتی در صورت نشان دادن RP باز هم کلیرنس میخوردید.
همه چیز فقط رشته نیست و سایر مسایل نیز در کلیرنس دخیل هستند.
امیدوارم زودی ویزاتون بیاد
هنوز هم جواب این سوال تو ذهنم هست هر چند خیلی وقته کار خودم تموم شده:
چرا در جایی که افسر تقریبا میدونه کی برمیگرده کی نه چرا این سوال رو میپرسه و وجدانی وقتی میدونه مثلا خیلی از دانشجویان برنمیگردن، باز ازشون این سوال رو میپرسن. یا مثلا تو 16 سوال انکارا یا 11 سوال ایروان وقتی میفرستن پرسیده بعد اتمام درس چیکار میکنی:
جواب: برمیگردم اونجا بهشته!
یکی نیست بگه وقتی جواب این سوال واضحه چرا میپرسین!!
بااحترام
فقط نکته ای که باید بگم اینه که حتی در صورت نشان دادن RP باز هم کلیرنس میخوردید.
همه چیز فقط رشته نیست و سایر مسایل نیز در کلیرنس دخیل هستند.
امیدوارم زودی ویزاتون بیاد
هنوز هم جواب این سوال تو ذهنم هست هر چند خیلی وقته کار خودم تموم شده:
چرا در جایی که افسر تقریبا میدونه کی برمیگرده کی نه چرا این سوال رو میپرسه و وجدانی وقتی میدونه مثلا خیلی از دانشجویان برنمیگردن، باز ازشون این سوال رو میپرسن. یا مثلا تو 16 سوال انکارا یا 11 سوال ایروان وقتی میفرستن پرسیده بعد اتمام درس چیکار میکنی:
جواب: برمیگردم اونجا بهشته!
یکی نیست بگه وقتی جواب این سوال واضحه چرا میپرسین!!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.