نقل قول:با عرض سلام:
خواهش ميكنم من راهنمايي كنيد من يه دختر ٤ ساله دارم كه به بيماري متابوليكي مبتلاست ولي متاسفانه با وجود ازمايشات و ويزيتهاي متعدد توسط پزشكان ايراني نوع دقيق بيماري و درمان ان مشخص نشده .يه دختر ديگم قبلا تو همين سن به علت عدم تشخيص بيماري متأسفانه فوت شد يه بيمارستان تخصصي بنام sickkids تو تورنتو هست ميخواستم ببينم چطور ميتونم مدارك پزشكي دخترمو براي مشاوره يا احيانأ ويزيت براي بيمارستان بفرستم چون ايميل قبول نميكنن و شماره تلفن ميدن وچون يه كار تخصصيه من نميتونم بهشون توضيح بدم لطفا اگه شما يا كاربرهاتون ميتونين منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
خیلی متاسفم از مشکلی که برای دخترتون پیش اومده و امیدوارم که هر چه سریعتر بیماری ایشون بهبود پیدا کنه. از اونجا که انجمن ما مربوط به پذیرش از دانشگاههای خارج از کشوره، هیچ انجمن خاصی برای سوال شما وجود نداره و به همین خاطر من همین جا اطلاعاتی که بدست آوردم رو مینویسم.
من به وبسایت موسسه sickkids سر زدم و تونستم این صفحه رو پیدا کنم که در مورد بیماران بینالمللی توضیحاتی داده:
http://www.sickkids.ca/sickkidsinternati...index.html
همون طور که در قسمت پایین این صفحه میبینید، هم آدرس پستی، هم شماره تلفن و هم ایمیل وجود داره و در خود صفحه هم گفته که میتونید ایمیل بزنید به آدرس international.patientprogram@sickkids.ca
شاید شما به آدرس درستی ایمیل نزده بودید که قبول نمیکردند.
من به وبسایت موسسه sickkids سر زدم و تونستم این صفحه رو پیدا کنم که در مورد بیماران بینالمللی توضیحاتی داده:
http://www.sickkids.ca/sickkidsinternati...index.html
همون طور که در قسمت پایین این صفحه میبینید، هم آدرس پستی، هم شماره تلفن و هم ایمیل وجود داره و در خود صفحه هم گفته که میتونید ایمیل بزنید به آدرس international.patientprogram@sickkids.ca
شاید شما به آدرس درستی ایمیل نزده بودید که قبول نمیکردند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.