29-05-2014, 07:59 PM
(29-05-2014, 12:16 AM)'spring64' نوشته: سلام دوستان. وااای فکر نمیکردم هیچوقت مجبور بشم به این تاپیک بیام. شوربختانه از طرف یکی از دوستان که فرصت صحبت باهاشون بسیار مغتنم بود توصیه شدم به شرکت در سابجکت بیوشیمی-سلولی-مولکولی. در بعضی Admisson Requirement ها اپلیکنت ها توصیه شدن به این امتحان و در بعضی های دیگه اصلا اسمی از امتحان سابجکت برده نشده. بخصوص برای گرایش من این امتحان اجباری نیست و بدون این امتحان هم از این گرایش پذیرش گرفتن و رفتن (دانشگاه بدون رنک! اون موردی که من میشناسم). منتها خواهش میکنم در این مورد با من همفکری کنید که با توجه به اینکه تو گرایش من در ایران فراگیری و کار با یکسری تکنینک ها امکان پذیر نیست اما مقالات استاد هایی که در گرایش من دانشجو میگیرند بر پایه و اساس این تکنیک ها هستند، آیا حالا که امکان یادگیری اون تکنیک ها نیست بهتر نیست که من لااقل این امتحان رو بدم که ثابت کنم با تئوری آشنا هستم و از بیخ و بن! با این اصطلاحات کاملا متداول مقالات ناآشنا نیستم؟
از طرف دیگه من از این سه مبحث از دوره ی لیسانس به بعد فاصله گرفتم و یادگیریشون مشکل خواهد بود و وقت زیادی رو خواهد گرفت (صرف نظر از نتیجه ای که معلوم نیست چی بشه). من تمام وقت دارم برای امتحان جنرال میخونم و بازم وقت کم میارم. با این اوصافی که شرح دادم، به نظر شما نمره ی متوسط جنرال و یه نمره ی حالا واقعا نمیدونم چند سابجکت بهتره؟
امتحان جنرال رو مهر شرکت میکنم.
اگر ضرورت به امتحان سابکت باشه، تاریخ اکتبر رو شرکت میکنم.
مرسی دوستای گلم که وقت میذارید و جواب میدید
ice عزیز توضیح دادن در مورد کارا بودن یا نبودنش. من در مورد تجربه خودم میگم که می خواستم آزمون سابجکت رشته دیگه بدهم که شاید یکم تاثیر گزار باشه. البته پارسال برخلاف امسال آزمون کاغذی بود و حق انتخاب برای تاریخ امتحان وجود نداشت. فاصله امتحانی که می خواستم بدهم فقط یک هفته بود و من از چهار بخش امتحان دو بخش اصلا در سیلابس درسیم نبود و دو بخش دیگه هم خیلی سال پیش درسا پاس کرده بودم و چیزی یادم نبود. چون نمی خواستم ریسک کنم و نمره جنرال خراب بشه قبل جنرال اصلا نخوندم و بعدش اونقدر زمان کم بود که یک مقدار که خوندم دیدم اصلا نمی رسم حتی درس هایی که پاس کردم بخونم چه برسه به قسمتهای جدیدی که نخونده بودم و امتحان ندادم. امسال زمان امتحان ها در اختیار خودتون و اگر بخواهد جنرالتون دیرتر بدهید شاید بتونید یک نمره متوسط در سابجکت بگیرید ولی با فاصله کم امتحانی هر دو دچار مشکل می شوید.