30-05-2014, 08:03 PM
در کل فرآیند کلیرنس قوانین نوشته مشخصی نداره و بیشتر بر اساس تجربه های مشابه و برداشت های شخصی هست. برداشت شخصی من در مورد بررسی های امنیتی اینه که در دفعات دوم و سوم می بایست یک مقدار کوتاهتر باشه چون به هر حال یک پرونده ای از پیشینه اونها در سفارت تشکیل شده و موارد تکراری مثل اینکه خدمت سربازی رو کجا بودند و غیره رو نیازی نیست دوباره براشون بررسی کنند و قاعدتا فقط اطلاعاتی رو که در فاصله زمانی اقدام قبلی تا کنون تغییر کرده بررسی می کنند.
در مورد ویزاهای توریستی مهمترین چیزی که برای بیشتر کشورها مهمه نموندن اون افراد به صورت غیر قانونی در کشورشون هست و اگر توریست موردنظر یک بار با برگشتن از اون کشور ثابت کرده باشه قصدش فقط دید و بازدید هست و خودش هم هزینه هاش رو می تونه تامین کنه معمولا در دفعات بعدی اطمینانشون بیشتر میشه و راحت تر ویزا میدن.
از این نظر من حدس می زنم که بار دوم کلیرنس پدر و مادرتون خیلی کوتاهتر باشه و به نظرم حدود 6-5 ماه بعد از برگشت دوباره از همون سفارت اقدام کنند. یعنی نه خیلی زود که شک برانگیز باشه و نه هم خیلی دیر که اطلاعات کلیرنس قبلی دیگه خیلی قابل استفاده نباشه.
در مورد ویزاهای توریستی مهمترین چیزی که برای بیشتر کشورها مهمه نموندن اون افراد به صورت غیر قانونی در کشورشون هست و اگر توریست موردنظر یک بار با برگشتن از اون کشور ثابت کرده باشه قصدش فقط دید و بازدید هست و خودش هم هزینه هاش رو می تونه تامین کنه معمولا در دفعات بعدی اطمینانشون بیشتر میشه و راحت تر ویزا میدن.
از این نظر من حدس می زنم که بار دوم کلیرنس پدر و مادرتون خیلی کوتاهتر باشه و به نظرم حدود 6-5 ماه بعد از برگشت دوباره از همون سفارت اقدام کنند. یعنی نه خیلی زود که شک برانگیز باشه و نه هم خیلی دیر که اطلاعات کلیرنس قبلی دیگه خیلی قابل استفاده نباشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -