30-05-2014, 11:29 PM
ژنیکوماستی به چهار درجه تقسیم بندی میشه. به طور خلاصه اگر وزن بافت پستان بیشتر از 500 گرم باشه یا هم که از نظر ظاهری پوست اضافی آورده باشه، شدید تلقی میشه. 250 تا 500 گرم و بدون پوست اضافی، متوسط و کمتر از اون هم خفیف در نظر گرفته میشه.
در مورد چاقی و لاغری هم تا جایی که من اطلاع دارم قانونش برداشته نشده بلکه یک مقدار سخت گیری می کنند که فرد به صورت مصنوعی و کوتاه مدت با پر خوری وزن خودش رو بالا نبرده باشه. یعنی ممکنه بررسی کنند که دلیلش از قبل و مثلا به دلیل بیماری غدد مترشحه وجود داشته یا خیر. با شرایطی که شما گفتین به نظرم معاف میشین.
در مورد چاقی و لاغری هم تا جایی که من اطلاع دارم قانونش برداشته نشده بلکه یک مقدار سخت گیری می کنند که فرد به صورت مصنوعی و کوتاه مدت با پر خوری وزن خودش رو بالا نبرده باشه. یعنی ممکنه بررسی کنند که دلیلش از قبل و مثلا به دلیل بیماری غدد مترشحه وجود داشته یا خیر. با شرایطی که شما گفتین به نظرم معاف میشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -