01-06-2014, 09:13 PM
(30-05-2014, 05:37 PM)'yasamanfrp' نوشته: سلام
من از دانشگاه آلبرتا کانادا برای کارشناسی مهندسی پذیرش گرفتم ولی متاسفانه نمیتونم برم ب دلایلی یک نفر دانشگاه میلان ایتالیا رو ب من پیشنهاد داد من ایلتس 6/5 دارم ولی میخوام ب زبان ایتالیایی درس بخونم معدل سه سال دبیرستانم 19/32 و پیش دانشگاهیم 17/89 هست الان در ناامیدی کامل به سر میبرم ک پذیرش البرتارو گرفتم و نتونستم برم دست ب دامن ایتالیا شدم و اصن وااقعن شرایطشو نمیدونم هزینه ها و اینکه من فقط رشته عمران مدنظرمه شما میتونین منو راهنمایی کنین ک چیکار بکنم برای پذیرش؟؟چون فرایند ایتالیا با کانادا خیلی فرق میکنه و منم کاملن گیج شدم و اینکه کارشناسی واقعن سه ساله؟؟؟سوال مهم تر با شرایط من بورس بهم میدن؟؟
معذرت بابت پرحرفیم
دروود بر شما.
بله شانست خوبه، مشکلی نداری. بورس هم چندین نوع داره که هر کدوم مسیر و مدارک خاص خودش رو طلب میکنه که باید پیشینه تحصیلی شما مورد ارزیابی قرار بگیره.
بیشتر رشته ها به ایتالیایی و بین 4-3 سال ارائه میشن.
بله شانست خوبه، مشکلی نداری. بورس هم چندین نوع داره که هر کدوم مسیر و مدارک خاص خودش رو طلب میکنه که باید پیشینه تحصیلی شما مورد ارزیابی قرار بگیره.
بیشتر رشته ها به ایتالیایی و بین 4-3 سال ارائه میشن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public