02-06-2014, 08:57 AM
(01-06-2014, 09:43 PM)'yasamanfrp' نوشته: ممنون از پاسختون ببخشید چنتا سوال دیگم دارم
ینی من نرم دنبال زبان ایتالیایی؟؟ینی عمران ب زبان ایتالیایی نداره دانشگاهی که ایتالیایی زبانه؟؟بعد یه سوال کلی دیگه اگه به من بورس ندن کل هزینه های یک سال با شهریه و زندگی تقریبی چه مقداریه؟؟
میدونم خودم باید تحقیق کنم رو این سوالا ولی تا جواب اینارو ندونم نمیتونم رو چیزای جزعی تر مانور بدم
ملاحظه کنید، مسلماً برای شمایی که برای لیسانس دارید اقدام میکنی خوندن زبان ایتالیایی بسیار مهمه. اما اگر قراره اینده ات رو به ایتالیا تنها محدود کنی خب اره مناسبه اما اگر برای جاهای دیگه بخوای بری خیلی جالب نیست! البته این به خودت شما بستگی داره و تصمیم بگیری.
اما در کل اگر بورس نگیری برای رشته های انگلیسی زبان باید سالی 3400-3500 یورو هزینه دانشگاه پرداخت کنید.
ضمناً من در رشته عمران به انگلیسی در میلان چیزی برای مقطع لیسانس پیدا نکردم.
لیست دروس انگلیسی دانشگاه میلان در مقطع لیسانس
اما در کل اگر بورس نگیری برای رشته های انگلیسی زبان باید سالی 3400-3500 یورو هزینه دانشگاه پرداخت کنید.
ضمناً من در رشته عمران به انگلیسی در میلان چیزی برای مقطع لیسانس پیدا نکردم.
لیست دروس انگلیسی دانشگاه میلان در مقطع لیسانس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public