03-06-2014, 10:30 AM
(02-06-2014, 03:18 PM)'xlusive' نوشته: سلام به همه دوستان (به ویژه بابک عزیز)سوال شما رو در انجمن پاسخ دادم.
ببخشید سوالم مربوط به یک مرحله بعد از اخذ پذیرش هست اما چون رشتم کامپیوتر و یک تصمیم مهم برای انتخاب بین امریکا و کانادا اینجا مطرح کردم:
من بین این 2 انتخاب گیر کردم
1- مستر از University of Calgary
2- دکتری مستقیم از Florida International University
بحث مالی مهم نیست هر 2 هزینه تحصیل و زندگی رو کامل ساپورت می کنن.
نکته1: علاقه ای به خوندن PhD ندارم (بحث Over Qualify شدن و عدم نیاز به مدرک دکتری با توجه به گرایشم) و ترجیح می دم یه مستر بگیرم و وارد صنعت شم. توی بحث مقایسه رنکینگ کلگری قطعاً بهتره، اما بازار امریکا در زمینه کامپیوتر از کانادا بهتر هستش ... الان تردیدم بیشتر بین انتخاب کانادا و امریکاست و بازار کار بعدش.
نکته2: اگر دوستان اطلاعی در خصوص امکان یا نحوه گرفتن MSc en route در حال خوندن PhD دارن و کار شدنی هست ممنون می شم راهنمایی کنن.
با سپاس
(03-06-2014, 06:48 AM)'Charming' نوشته: درود بابک جاندرود بر شما
دو تا سوال مهم دارم: (البته اولی رو یه جور دیگه قبلا جواب داده بودین)
1- اینکه میگن دکترا رو فقط به هدف ماندن در دانشگاه بخون وگرنه وقتت رو هدر نده دقیقا مفهومش چیه؟( اینجا بحثی بود که دوستان میگفتن در ازای کاری که در دکترا میکنی و زبونم لال کمرت دولا میشه اگر به هدفی غیر از موندن در دانشگاه و صرف کار آکادمیک هست ارزش داره و گرنه آب در هاون کوبیدنه!!)
2- رک و پوست کنده اگر یک نفر بعد ارشد بخواد بره کار اصولا که اول خیلی زرنگ باشه یه OPT میگیره که مدتش هم البته متفاوته واسه افراد مختلف. میخواستم ببینم چه فاکتورهایی مهم هستش واسه یک نفر بدون تجربه کاری یا اصلا با تجربه کاری اون تازه فرد غیرآمریکایی و به قولی غیر انگلیسی زبان بگیم همسایمون ناراحت نشه! که بتونه کار پیدا کنه. مثلا یکی از دوستان من در یکی از دانشگاههای تگزاس خودش میگفت که 28 نفر ارشد افراد بین الملل واسه کار اقدام کردن که فقط 2 نفر تازه موفق شدن کار پیدا گنن اونم معلوم نیست چطور؟!
اخرین سوالم اینه که فردی که حالا میخواد دکترا رو بره یه دانشگاه دیگه اصولا باید کی اقدام کنه؟ ایا منی که اقدام میکنم فرد بین الملل حساب میشم از نظر ددلاین میگم؟! مثلا واسه پاییز باید از 8 ماه قبلش طبق معمول مدارک رو بفرستیم و ...؟ یا اصولا باید بعد اتمام ارشد و حین OPT که فرضا یکساله هستش مدارکمون رو بفرستیم واسه اپلای؟
ببخشید سوالات زیاد شد.[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
بااحترام
در مورد سوالها:
۱. این مساله که دکترا بخونید یا نخونید صرفا به علاقهمندیها و ترجیحات شما بستگی داره. اگر صرفا دکترا رو دارید میخونید به این خاطر که بعد از فارغالتحصیلی کار بهتری در صنعت پیدا کنید، به نظر من هم کار اشتباهیه، اما اگر خودتون علاقه دارید که از نظر علمی پیشرفت کنید و روش تحقیق یاد بگیرید و حالا شاید در صنعت کار تحقیقاتی پیدا کنید، اون وقت دکترا خوندن میتونه ارزش داشته باشه.
۲. من دوستان ایرانی زیادی دارم که در رشتههای مختلف فنی از دانشگاههای مختلف امریکا فارغالتحصیل شدهاند و حداقل در ۹۰٪ مواقع بیکار نموندهاند. البته قطعا این طور نیست که تا شما فارغالتحصیل بشید، ۱۰ تا پیشنهاد کار جلوتون باشه و باید تلاش کنید تا کار مناسبی پیدا کنید، اما کار پیدا کردن کاملا امکانپذیره و اگر کار بلد باشید حتما کار پیدا میکنید.
۳. برای پذیرش دکترا گرفتن، شما دانشجوی بینالمللی محسوب میشید و باید مثل قبل مطابق ددلاین دانشجویان بینالمللی برای دکترا اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.