خیلی ممنون از شما. بله معدل گیری کردم به همین ترتیب. منتها سوالم این هست که آیا باید معدل ارشد و کارشناسی جدا جدا محاسبه بشه و میانگین گرفته بشه یا اینکه نه، میشه در یه فایل اکسل که برای محاسبه ی معدل در مقیاس چهار ساخته شده و به کرات آپلود شده، بیایم معادل های نمرات کارشناسی و ارشد رو، هر کدوم مخصوص به خودشو، وارد کنیم و فقط یکبار معدل گیری کنیم. به فرض میدونم که 16 کارشناسی و 16 ارشد در معادل گیری اعداد متفاوتی رو به خودشون اختصاص میدن، اما آیا با این وجود، معدل گیری فقط یکبار باید انجام بشه یا معدل های این دو مقطع جدا حساب بشه و باز بین اون معدل ها معدل گرفته بشه.
البته در وهله ی اول، چیزی که به ذهن میرسه این هست که وقتی میگن 60 واحد آخر، شما بیاید و یکبار معدل گیری کنید از این 60 واحد ( با در نظر گرفتن معادل های متفاوت نمرات دو مقطع تحصیلی البته)
ولی جایی من خوندم که وزن مساوی بین 32 واحد کارشناسی ارشد و 28 واحد کارشناسی در نظر میگیرن، و برداشتم از این حرف این بود که اول برای هر مقطع واحدهاشو جدا معدل میگیرن و بعد بین این دو عدد مجدد معدل میگیرن.
البته در وهله ی اول، چیزی که به ذهن میرسه این هست که وقتی میگن 60 واحد آخر، شما بیاید و یکبار معدل گیری کنید از این 60 واحد ( با در نظر گرفتن معادل های متفاوت نمرات دو مقطع تحصیلی البته)
ولی جایی من خوندم که وزن مساوی بین 32 واحد کارشناسی ارشد و 28 واحد کارشناسی در نظر میگیرن، و برداشتم از این حرف این بود که اول برای هر مقطع واحدهاشو جدا معدل میگیرن و بعد بین این دو عدد مجدد معدل میگیرن.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬