(04-06-2014, 02:17 PM)'spring64' نوشته: من تشکر میکنم از هر دو دوست عزیز و خواهش میکنم در صورت امکان، لطف کنید به این دو سوال هم جواب بدید.
1- آیا وقتی لازمه 32 واحد ارشد بعلاوه ی هر چند تعداد واحد (معمولا 28 واحد برای تکمیل 60 واحد) از کارشناسی رو برای محاسبه ی GPA در نظر بگیریم، باید GPA ارشد و GPA اون تعداد مشخص از دوره ی کارشناسی رو جدا جدا محاسبه کنیم و میانگین بگیریم و یا اینکه (البته با در نظر گرفتن معادل های متفاوت نمرات در دوره های کارشاسی و ارشد) این GPA رو فقط یکبار حساب میکنیم و برای مجموع 60 واحد بصورت یکجا؟
2- اگر تعداد واحد های تکمیلی لازم از دوران کارشناسی (به فرض 28 واحد) در بیش از دو ترم قرار گرفته باشند و مثلا 4 واحد از این تعداد واحد ها مربوط به ترم ششم کارشناسی بشه، چطور مشخص میشه که این 4 واحد درسی کدوم واحد ها هستند اگر مثلا در ترم ششم ما 20 واحد پاس کرده باشیم؟
به این جواب ها رسیدم:
1- نه همه رو با هم حساب می کنن. یعنی ابتدا 60 واحد رو جدا کرده سپس معدل می گیرند.
2- اگر اینطوری بشه کل واحدهای اون ترم رو حساب می کنن. یعنی ممکنه مثلا بشه 72 واحد....
1- نه همه رو با هم حساب می کنن. یعنی ابتدا 60 واحد رو جدا کرده سپس معدل می گیرند.
2- اگر اینطوری بشه کل واحدهای اون ترم رو حساب می کنن. یعنی ممکنه مثلا بشه 72 واحد....
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬