06-06-2014, 03:27 AM
RS یا Remote Sensing یا همون سنجش از راه دور همونطور که در این فهرست اشاره کردم جزو فناوری های حساس هست. با این حال برداشت من اینه که منظورشون کار با "تجهیزات" مربوط به سنجش از راه دور و طراحی و کار با اونها بوده تا اینکه کار با نقشه ها یا داده هایی که توسط اون تجهیزات اندازه گیری شده. چون در بیشتر موارد دانشجوهای رشته نقشه برداری یا به طور کلی دیگر گرایش های مرتبط با مهندسی عمران، اطلاعات ماهواره ای یا شکل های دیگه سنجش از راه دور رو با استفاده از نرم افزارهایی مثل GIS مورد تجزیه و تحلیل قرار میدن تا یک سری نقشه هایی رو برای اون اطلاعات تولید کنند ولی در اغلب موارد خودشون به طور مستقیم در طراحی یا کار با اون ابزارها سر و کار ندارند. در واقع رابطه ابزارهای سنجش از راه دور با مهندسان نقشه برداری تا حد زیادی مثل رابطه دوربین عکاسی هست و عکاس یا هم که ماشین و راننده.
از این نظر اگر در یکی از گرایش های نقشه برداری و روی موضوع های مرتبط با سنجش از راه دور یا سیستم های اطلاعات جغرافیایی کار کنید به نظرم "در نهایت" کلیر میشین و احتمال رد شدن به این واسطه پایین هست ولی نکته در اینجاست که افسر سفارت ممکنه با این توضیحات و تقسیم بندی هایی که من کردم آشنایی نداشته باشه و به صرف دیدن واژه هایی مثل Remote Sensing پرونده رو برای بررسی بیشتر به واشنگتن بفرسته. در این صورت ممکنه مدت زیادی بررسی پرونده طول بکشه تا مشخص بشه که اون فرد در پروژه اش با خود تجهیزات به طور مستقیم سر و کار نداره ولی همونطور که گفتم به نظرم در نهایت اگر مشکل دیگه ای نباشه فرد کلیر میشه.
از این نظر اگر در یکی از گرایش های نقشه برداری و روی موضوع های مرتبط با سنجش از راه دور یا سیستم های اطلاعات جغرافیایی کار کنید به نظرم "در نهایت" کلیر میشین و احتمال رد شدن به این واسطه پایین هست ولی نکته در اینجاست که افسر سفارت ممکنه با این توضیحات و تقسیم بندی هایی که من کردم آشنایی نداشته باشه و به صرف دیدن واژه هایی مثل Remote Sensing پرونده رو برای بررسی بیشتر به واشنگتن بفرسته. در این صورت ممکنه مدت زیادی بررسی پرونده طول بکشه تا مشخص بشه که اون فرد در پروژه اش با خود تجهیزات به طور مستقیم سر و کار نداره ولی همونطور که گفتم به نظرم در نهایت اگر مشکل دیگه ای نباشه فرد کلیر میشه.
(05-06-2014, 03:32 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام دوستان
رشته مهندسی نقشه برداری حالا تو گرایشهای RS و GIS جزو رشته های حساس هست؟
حالا کسی چیزی می دونه یا میتونه حدسی بزنه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -