06-06-2014, 11:34 AM
(04-06-2014, 03:16 PM)'starry_eyed' نوشته: خیلی ممنونم از 3 دوست عزیزی که لطف کردن و من را راهنمایی کردن. یکی از نکاتی که بهش اشاره شده نمره زبان و همچنین آنالیتیکال GRE هست. راستش من الان نسبت به پارسال زمانم خیلی کمتره و نمیدونم اگه دوباره امتحان بدم میتونم نتیجهای بگیرم یا نه از طرف دیگه میتونم بجای زمان گذاشتن برای این دو امتحان مثلا در نوشتن یه مقاله همکاری کنم و اونو به رزومهام اضافه کنم. به نظرتون کدوم کار بهتره؟
اگر فکر میکنید نمیتونید نمره بهتری در امتحانات بگیرید، بهتره زمانتون رو صرف بهتر کردن رزومهاتون کنید که راهش هم همون طور که گفتید نوشتن مقاله است. نمره امتحانات شما در کل نسبتا خوبه و احتمالا با داشتن مقاله و مکاتبه با استادها و یک مقدار شانس بهتر میتونید پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.