06-06-2014, 05:48 PM
(06-06-2014, 05:20 PM)'miladiran' نوشته: سلام به همه دوستان
لطفا اگه وقت دارید یه راهنماییم کنید
من 20 سالمه میخوام بعداز کارشناسی و یکی دو سال سابقه کار واسه اقامت استرالیا اقدام کنم
فعلا فوق دیپلم الکتروتکنیک (برق صنعتی ) دارم میخوام بدونم چه رشته ای کارشناسی بخونم تا سه چهار سال دیگه بازار کار خوب توی استرالیا داشته باشه و بشه باهاش راحت اقامت گرفت
آیا رشته ی خودم خوبه یا رشته های دیگه بهترن
لطفا اگه میشه درآمد رشته پیشنهادیتون رو هم تقریبی بنویسید واسم
خیلی گلید
درود
ببینید پیش بینی 4 سال آینده واقعا در استرالیا دشواره. از این نظر ، امکان پیشنهاد قطعی به شما بسیار دشواره. به هر حال هر ساله کشور استرالیا و ایالتها و مناطق هقتگانه (کوئنزلند، نیوساوت ولز، ویکتوریا، استرالیای جنوبی، استرالیای غربی، منطقه شمالی و مرکز فدرال کانبرا) لیستی از مشاغل مورد نیاز رو اعلام می کنند. این لینک رو برای کل استرالیا جستجو کنید.
برای ایالت ویکتوریا نیز این فهرست رو نگاه کنید.
به نظرم رشته شما در حال حاضر برای اخذ اقامت مناسب باشه به شرط تضمین نمرات زبان بالا و سابقه کار. باز هم همین فهرست رو نگاه بندازید.
درآمد متوسط و حدودی رو در این لینک جستجو کنید.
ببینید پیش بینی 4 سال آینده واقعا در استرالیا دشواره. از این نظر ، امکان پیشنهاد قطعی به شما بسیار دشواره. به هر حال هر ساله کشور استرالیا و ایالتها و مناطق هقتگانه (کوئنزلند، نیوساوت ولز، ویکتوریا، استرالیای جنوبی، استرالیای غربی، منطقه شمالی و مرکز فدرال کانبرا) لیستی از مشاغل مورد نیاز رو اعلام می کنند. این لینک رو برای کل استرالیا جستجو کنید.
برای ایالت ویکتوریا نیز این فهرست رو نگاه کنید.
به نظرم رشته شما در حال حاضر برای اخذ اقامت مناسب باشه به شرط تضمین نمرات زبان بالا و سابقه کار. باز هم همین فهرست رو نگاه بندازید.
درآمد متوسط و حدودی رو در این لینک جستجو کنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)