(06-06-2014, 05:20 PM)miladiran نوشته: سلام به همه دوستاناین سوال مرتبط به تاپیک نیست، ولی بطور کلی کارهای فنی حرفهای خیلی خوب درآمد دارند و کارهم براشون زیاد هست، اگرچه رقابت هم زیاد ه. توصیه میکنم کارشناسیتون خیلی مرتبط با کاردانیتون باشه. درآمد کارهای فنی حرفه ای خیلی بستگی به تلاش خودتون داره. اگر کارمند باشید، ار 55-65 هزار در سال شروع میشه و بعد از 3 یا 4 سال به 80 ممکنه برسه. در حالتی که پیمانکار باشید و خودتون قرارداد بگیرید درآمد خیلی بالایی خواهید داشت و ممکنه تا 300-400 در سال و یا حتی بالاتر هم برسه. البته همونطور که گفتم خیلی شانس و تلاش میخواد و این کار هرکسی نیست.
لطفا اگه وقت دارید یه راهنماییم کنید
من 20 سالمه میخوام بعداز کارشناسی و یکی دو سال سابقه کار واسه اقامت استرالیا اقدام کنم
فعلا فوق دیپلم الکتروتکنیک (برق صنعتی ) دارم میخوام بدونم چه رشته ای کارشناسی بخونم تا سه چهار سال دیگه بازار کار خوب توی استرالیا داشته باشه و بشه باهاش راحت اقامت گرفت
آیا رشته ی خودم خوبه یا رشته های دیگه بهترن
لطفا اگه میشه درآمد رشته پیشنهادیتون رو هم تقریبی بنویسید واسم
خیلی گلید
یک نکته هم بگم که این روش برای اقامت مدت زیادی طول میکشد، چون شما باید درستون رو تموم کنید و سه سال سابقه کار بعد ار تحصیل داشته باشید. ارزشیابی سابقه کار و تحصیل ایرانتون هم شش ماهی زمان میبره. از طرفی باید صبر کنید ۲۵ سالتون تموم بشه چون سن ۲۶ تا ۳۲ بیشترین امتیاز مهاجرت رو بدست خواهید آورد. از وقتی هم که اپلای میکنید دو سالی طول میکشه جوابش بیاد.
.