(06-09-2011, 03:12 AM)spt نوشته: متاسفانه خیلی به مطلب خوبی اشاره کردی!!!!کلا مطالعه و یادگیری سخت ترین کاری هست که مغزانجام میده. برای انجام هرفعالیت ذهنی فرد باید آمادگی روانی لازم رو داشته باشه. فردی که از لحاظ عاطفی دغدغه داره یا موضوعی ذهنش رو مشغول کرده نمی تونه حین مطالعه چیز زیادی یاد بگیره. البته رژیم غذایی هم مهمه. بعضی از ترکیبات غذایی مثل نشاسته و مخصوصا هیدرات کربن ( انواع شیرینی) اگه زیاد مصرف بشن سطح هوشیاری مغر رو پایین میارن. یعنی مغز بعد از مدت کوتاهی فعالیت، گیرندگی خودش رو از دست میده. بر عکس رژیم های غذایی که سرشار از پروتئینها و میوه جات هستند سطح هوشیاری و یادگیری مغر رو بیشتر میکنن.
خیلی از ما مشکل مطالعه داریم....
چیزی که برای من از همه مفید تر بوده غرق شدن در موضوعی هست که میخام بخونمش.... اما کلا مطالعه بستگی به موضوع مورد مطالعه هم داره...
مثلا برای یه درس محاسباتی واسه من راحت تر بود که یکی بهم توضیح بده... اما مثلا برای یه موضوعی مثل مارکتینگ مقاله و چیز های کوتاه حتی ای نوت و فیلم های آموزشی به نظر من از کتاب بهتره...
مشکل اصلی من اینه که شروع نمیتونم بکنم و نمیتونم به راحتی وارد یک مبحث بشم... و اگه وارد نشم تمرکز ندارم... مشکل دیگه اینه که اگه یه مبحثی توی ذهنم باشه هیچ چیز دیگه ای نمیفهمم!!!! البته میگن کلا آقایون اینطوری هستن!!!
البته spt عزیز این صحبت شما هم درسته که آقایون نمی تونن هم زمان دو کار رو با هم انجام بدن. پس بهتره یه قلم و کاغذ کنار دستت بذاری تا هر وقت فکر غیر درسی اومد به ذهنت یادداشت کنی تا تو ذهنت نچرخه
ضمنا برای یادگیری بیشتر باید ببینی کدوم حس شما در یادگیری بیشتر کمکتون میکنه. بعضی ها بصری و بعضی ها سمعی هستند.
و دیگه اینکه در اوقات متفاوت در طول روز به مباحثی که مطالعه کردی فکر کنی تا عمق یادگیری و فهم مطالب مطالعه شده بیشتر بشه