07-06-2014, 09:57 PM
سلام دوستان من مدرک کارشناسیم رو تابستون 89 گرفتم و بخاطر سربازی و کار الام دارن واسه ارشد تو آلمان اقدام میکنم . میخواستم بدونم ممکنه سفارت منو بخاطر این گپ تخصیلی ریجکت کنه ؟
خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان درود
من تازه دیروز پذیرشم اومد چند مورد سوال دارم
1- زمانی که وقت سفارت رو رزرو کردی (ویزای دانشجویی) چیزی لازم هست میل شه ؟ یا اون مدارک گذرنامه و عکس صرفا جهت ویزای شنگن هستش که بایستی میل شه ؟
2- من نفهمیدم اون امضا بایستی کجا باشه ؟ رو تصویر گذرنامه خودمون بایستی امضا بزنیم ؟ همین که اسکن تصویر 2 صفحه اول گذرنامه رو همراه با تاریخ رزرو ویزای دانشجویی میل کنیم کافیه ؟
3- من 1 oct کلاسم شروع میشه بنظرتون تو همین جولای وقت واسه سفرت بگیرم یا آگست ؟
4- همون روزی که وقت مصاحبه ویزای دانشجوییت رو رزرو کردی بایستی واسه شنگن اقدام کنیم ؟ یا زمان خاضی نداره ؟
میبخشید سوالام زیادن اما ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان درود
من تازه دیروز پذیرشم اومد چند مورد سوال دارم
1- زمانی که وقت سفارت رو رزرو کردی (ویزای دانشجویی) چیزی لازم هست میل شه ؟ یا اون مدارک گذرنامه و عکس صرفا جهت ویزای شنگن هستش که بایستی میل شه ؟
2- من نفهمیدم اون امضا بایستی کجا باشه ؟ رو تصویر گذرنامه خودمون بایستی امضا بزنیم ؟ همین که اسکن تصویر 2 صفحه اول گذرنامه رو همراه با تاریخ رزرو ویزای دانشجویی میل کنیم کافیه ؟
3- من 1 oct کلاسم شروع میشه بنظرتون تو همین جولای وقت واسه سفرت بگیرم یا آگست ؟
4- همون روزی که وقت مصاحبه ویزای دانشجوییت رو رزرو کردی بایستی واسه شنگن اقدام کنیم ؟ یا زمان خاضی نداره ؟
میبخشید سوالام زیادن اما ممنون میشم راهنماییم کنید