08-06-2014, 05:12 AM
(07-06-2014, 12:56 AM)'Morris' نوشته: سلام آقا بابک.
امسال آزمون ارشد داده ام و با توجه به رتبه ام احتمالا نرم افزار شهید بهشتی یا علم و صنعت قبول می شوم. از آنجا که رشته کارشناسی ام کامپیوتر نبوده است اطلاعاتی در زمینه های تحقیقاتی روز ندارم. بسیار تمایل دارد برای PHD در یکی از دانشگاه های خوب ایالات متحد، با استفاده از فاند، تحصیل کنم. پایان نامه کارشناسی ارشد را در چه زمینه ای انتخاب کنم تا اینکه راحت تر بتوانم پذیرش و فاند دریافت کنم و به طور کل بحث روز دنیای نرم افزار در دانشگاه های ایالات متحد چیست ؟
البته لزوما پاسخ مطلق نمی خواهم و حتی اگر بنده را راهنمایی کنید که به چه شکل پاسخ سوال خود را پیدا کنم باز هم از شما سپاس گزار خواهم بود.
درود
راستش خیلی از شاخههای نرمافزار این روزها داغ هستند و نمیشه فقط یک یا دو مورد رو نام برد. خبر خوب برای شما اینه که نرمافزار به طور کلی در رشتههای فنی جز بهترینهاست و احتمالا در چند سال آینده هم باز همین طور خواهد بود.
به هر حال اگر بخوام بعضی از شاخههای مورد توجه در امریکا رو نام ببرم، میتون به موارد زیر اشاره کنم:
Big Data, Software and Cloud security, AI and Machine Learning, Cloud computing and Distributed systems
راستش خیلی از شاخههای نرمافزار این روزها داغ هستند و نمیشه فقط یک یا دو مورد رو نام برد. خبر خوب برای شما اینه که نرمافزار به طور کلی در رشتههای فنی جز بهترینهاست و احتمالا در چند سال آینده هم باز همین طور خواهد بود.
به هر حال اگر بخوام بعضی از شاخههای مورد توجه در امریکا رو نام ببرم، میتون به موارد زیر اشاره کنم:
Big Data, Software and Cloud security, AI and Machine Learning, Cloud computing and Distributed systems
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.