08-06-2014, 06:36 PM
(08-06-2014, 06:26 PM)siahsefid نوشته: سلام دوستان میخوام برای تافل ibt ثبت نام کنم حالا یه مشکل دارم البته اینو قبلا پرسیده بودم اما حالا به شک افتادم.فامیل دو قسمتیو باید سر هم وارد کنیم یا هایفن بذاریم بین دو قسمت؟من قبلا که اکانت ساختم هایفن گذاشتم یعنی last family name رو اینطوری وارد کردم که بین دو قسمت فامیل هایفن گذاشتم حالا نمیدونم درسته یا نه؟الانم دیگه نمیشه درستش کرد!تا جاییکه من یادمهبرای اکانت تافل میشد فامیلی دو قسمتی رو جدا وارد کنی ولی برای اکانت جی آر ای این امکان وجود نداره. قبل از ثبت نام، شما اگر گذرنامه ندارید، حتما برید گذرنامه تون رو بگیرید چون اون ملاک هست برای وارد کردن نام خانوادگی. ببینید الان اونطوری که من متوجه شدم اداره گذرنامه فامیلی های دو کلمه ای رو روی هم مینویسه. و اگر در نهایت حرف اون ها پیش بره و فامیلی دو کلمه ای شما رویهم نوشته بشه، این باید ملاک شما بشه برای وارد کردن نام و نام خانوادگی. برای جی آر ای هم که امکان جدا وارد کردن نام خانوادگی دو کلمه ای نیست، میبایست رویهم بنویسید. ولی حروف اول هر کلمه باید کپیتال نوشته بشه. مثلا AsadiTehrani. هایفن رو اصلا نذارید چون یه بحث مفصل شکل گرفته بود تو یه فروم هندی ها، که با مکاتباتشون با ای تی اس به این نتیجه رسیده بودند. در نهایت اگر هنوز ثبت نام نکردید و فعلا فقط اکانت ساختید، میتونید مجددا اکانت بسازید و برای تافل باید بشه دو کلمه ی فامیلی رو جدا تایپ کرد. منتها قبلش حتما حتما از وضعیت نوشتار فامیلیتون تو گذرنامه مطمعن بشید. چون ملاک شما گذرنامه تون هست.
سپاس
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬