08-06-2014, 07:51 PM
سلام،
تاجایی که من اطلاع دارم شما می تونید با یه ایمیل دیگه، یه اکانت جدید درست کنید. پس مجدد یه اکانت جدید بسازید و هایفن دار ننویسید. اگر گذرنامه ندارید فقط کافیه که اسم و فامیلیتون همونجوری بنویسید که می خواهید بعدا موقع گذرنامه گرفتن بنویسید. اما اگر الان گذرنامه دارید هم باید دقیقا مشابه همون اسم و فامیلی رو بنویسید تا روز امتحان که کارت شناسایی چک می کنند مشخصات شما با مشخصات پروفایل تافلتون یکی باشه.
تاجایی که من اطلاع دارم شما می تونید با یه ایمیل دیگه، یه اکانت جدید درست کنید. پس مجدد یه اکانت جدید بسازید و هایفن دار ننویسید. اگر گذرنامه ندارید فقط کافیه که اسم و فامیلیتون همونجوری بنویسید که می خواهید بعدا موقع گذرنامه گرفتن بنویسید. اما اگر الان گذرنامه دارید هم باید دقیقا مشابه همون اسم و فامیلی رو بنویسید تا روز امتحان که کارت شناسایی چک می کنند مشخصات شما با مشخصات پروفایل تافلتون یکی باشه.
(08-06-2014, 06:26 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان میخوام برای تافل ibt ثبت نام کنم حالا یه مشکل دارم البته اینو قبلا پرسیده بودم اما حالا به شک افتادم.فامیل دو قسمتیو باید سر هم وارد کنیم یا هایفن بذاریم بین دو قسمت؟من قبلا که اکانت ساختم هایفن گذاشتم یعنی last family name رو اینطوری وارد کردم که بین دو قسمت فامیل هایفن گذاشتم حالا نمیدونم درسته یا نه؟الانم دیگه نمیشه درستش کرد!
سپاس
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.