09-06-2014, 09:38 AM
(09-06-2014, 12:14 AM)'rezasarlak' نوشته: درود بر شما،لطفا" من رو راهنمایی کنید که:
- فوق دیپلم عمران از دانشگاه جامع
- معدل لیسانس (کارشناسی ناپیوسته) معماری 17.82 از دانشگاه آزاد
- معدل فوق لیسانس معماری تا به حال (چون مشغول به تحصیل هستم) 18.00 از دانشگاه آزاد
- در حال نگارش مقاله ISI در زمینه مسکن ایرانی
- و تا انتهای سال 1393 مدرک IELTS رو میگیرم
- 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه ایران + 3 سال سابقه بدون بیمه
سپاسگذارم از توجه شما
- از چه طریق می تونم موضوعی (مرتبط با نیاز مقطع دکتری در نروژ) برای پایان نامه پیدا کنم که موثر باشه در ادامه روند اخذ پذیرش
- چه دانشگاه هایی در نروژ در مقطع دکتری در فیلد معماری Job Vacant میدهند
- با توجه به اینکه در حال تحصیل هستم و 14 واحد باقی مانده (با احتساب پایان نامه)، بهترین زمان برای Apply کردن چه زمانیه؟
دروود بر شما.
1- بهترین روش اینه که به لیست موضوعات مورد علاقه اساتید در دانشگاه مورد نظر نگاهی بندازی و ببینی رو چه موضوعاتی کار میکنند.
2- تنها دانشگاه اسلو و NTNU رشته معماری رو ارائه میدن. ضمناً برای کشورهایی چون ایتالیا و اتریش هم اقدام کن.
3- دکتری در نروژ ددلاین نداره هر زمان از سال میتونس به دنبال موقعیت خالی بگردی.
1- بهترین روش اینه که به لیست موضوعات مورد علاقه اساتید در دانشگاه مورد نظر نگاهی بندازی و ببینی رو چه موضوعاتی کار میکنند.
2- تنها دانشگاه اسلو و NTNU رشته معماری رو ارائه میدن. ضمناً برای کشورهایی چون ایتالیا و اتریش هم اقدام کن.
3- دکتری در نروژ ددلاین نداره هر زمان از سال میتونس به دنبال موقعیت خالی بگردی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public