(09-06-2014, 02:30 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من امروز اومدم که برای تافل از طریق یه شرکت ثبت نام کنم اما حین پرداخت ریالی تافل پیغام خطا داد که بعدا امتحان کنید حالا که حسابمو چک کردم دیدم پول از حسابم کم شده اما موجودیه حساب کاربریم توی اون شرکت هنوز خالیه.باهاشون تماس گرفتم گفتن تا دو یا سه ساعت دیگه پول به حسابتون برمیگرده.حالا به نظرتون چیکار کنم؟الان که چاره ای به جز منتظر بودن ندارم اما اگه پول به حساب برنگشته بود باید چیکار کنم؟
سپاس
نگرانی نداره و پول بر می گرده.اگر برنگشت از بانک پرینت حساب بگیرین ببرید همون شرکت تا براتون ثبت نام کنن.فقط تذکر بدم که پرینت حساب رو فقط و فقط با ارایه کارت ملی و به خود صاحب حساب میدن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم