10-06-2014, 12:11 AM
(09-06-2014, 11:04 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان
امیدوارم تاپیک مناسبی برای سوالم پیدا کرده باشم، برای مدارکی که به سفارت میبریم مثل ترجمه شناسنامه و کارت ملی و ریز نمرات و مدرک تحصیلی آیا مهر وزارت خارجه هم الزامی هست؟ تا جایی که من میدونم این مهر هم هزینه رو افزایش میده هم باعث میشه مدارک یه کم دیرتر به دستمون برسن
من ارشد گیاهان زینتی خوندم در ایران و از اونجایی که به فضای سبز علاقه داشتم و توی ایران نمیشد از رشته ما این گرایش رو ادامه بدم برای آمریکا اقدام کردم و چون تغییر رشته ای محسوب میشم دوره ارشد فضای سبز برام سه ساله هست در واقع سال اول دروسی رو جهت آشنایی با این رشته میخونیم با استاد صحبت کردم گفتن زمانی که اومدی اونجا در مورد واحدهایی که بر میداری و پایان نامه و علاقه هات صحبت میکنیم در واقع الان Research plan ندارم با توجه به این شرایط نظر شما چیه ؟؟ چه طور استاد رو متقاعد کنم این مسئله توی سفارت براشون مهمه؟؟
سلام
خیلی از مدارکی که میبریم حتی افیسر نمیگیره ببینه. مثلا بیشتر سفارت ها شناسنامه و کارت ملی نخواهند خواست. با این وجود اگر دوست دارید ببرید به نظرم ریز نمرات مهر رو داشته باشه بهتره. برای مهر وزارت خارجه لازم نیست معطل دارالترجمه باشید. حدود ساعت 10 صبح تحویل بدید حدود 2-3 بعد از ظهر میتونید تحویل بگیرید.
RP رو میدیم که بگیم ما بیخطریم کارمون بیخطره. رشته ی شما اسمش بیانگر همه چیز هست و من لزومی به دادن RP برای شما نمیبینم اما اگر مصرر هستید میتوندی تحویل بدید. به استاد بگید نامه در اینکه زودتر ویزا صادر شه موثره و مثل رشته های فنی ماه ها منتظر نمیمونم.
شادزی
خیلی از مدارکی که میبریم حتی افیسر نمیگیره ببینه. مثلا بیشتر سفارت ها شناسنامه و کارت ملی نخواهند خواست. با این وجود اگر دوست دارید ببرید به نظرم ریز نمرات مهر رو داشته باشه بهتره. برای مهر وزارت خارجه لازم نیست معطل دارالترجمه باشید. حدود ساعت 10 صبح تحویل بدید حدود 2-3 بعد از ظهر میتونید تحویل بگیرید.
RP رو میدیم که بگیم ما بیخطریم کارمون بیخطره. رشته ی شما اسمش بیانگر همه چیز هست و من لزومی به دادن RP برای شما نمیبینم اما اگر مصرر هستید میتوندی تحویل بدید. به استاد بگید نامه در اینکه زودتر ویزا صادر شه موثره و مثل رشته های فنی ماه ها منتظر نمیمونم.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull